Adanaspor-Denizlispor maçında saha karıştı

Maçın sonunda iki takımı oyuncuları ve yedek kulübesi tartışma yaşadı.
Maçın sonunda iki takımı oyuncuları ve yedek kulübesi tartışma yaşadı.

Denizlispor'un Adanaspor'u deplasmanda 4-3 mağlup ettiği mücadelenin sonunda saha karıştı. Ev sahibi takımın hocası Eyüp Arın, rakip yedek kulübesinden birinin kendisine küfrettiğini söyledi.

Spor Toto 1. Lig'in 28. haftasında sahasında Abalı Denizlispor'a 4-3 mağlup olan Adanaspor'da teknik direktör Eyüp Arın, maç sırasında rakip yedek kulübesinden bir kişinin kendisine küfür ettiğini öne sürerek, şöyle konuştu:

  • Oradaki kendini bilmezin biri bana küfür etti. Maçtan sonra gidip 'Sen bana nasıl küfür edersin, benim evladım yaşındasın.' dememe rağmen bana yumruk atmaya kalktı. Yumruk atmadı herhalde tuttu ama benim belki oraya gitmem bizim oyuncuların ister istemez oraya gitmesine, olayın büyümesine neden oldu. Ben sadece onunla konuşmak için gitmiştim, çünkü gerçekten kulübeye hiç yakışmayan biri. Abalı Denizlispor'un bu densize cevap vereceğini düşünüyorum.

Eyüp Arın'a küfür ve saldırı iddiasının sorulması üzerine ise Denizlispor Teknik Direktörü Yücel İldiz, yaşanan kargaşada olayı görmediğini belirterek, "Eğer böyle bir şey olmuşsa kim olursa olsun gereken cezayı federasyondan önce biz veririz" ifadesini kullandı.