Ali Koç hatasını itiraf etti: Neden başarı sağlanamıyor?

Ali Koç düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulunuyor.
Ali Koç düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulunuyor.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Ersun Yanal'la resmi sözleşmenin imzalandığı törende sarı lacivertli gündemi değerlendirdi. Arka arkaya alınan başarısız sonuçlar sebebiyle sorumluluk üstlenen Ali Koç, Cocu'dan özür diledi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, teknik direktör Ersun Yanal’ın imza töreninde çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Phillip Cocu’danComolli’ye kadar birçok konuya değinen Koç, alınan başarısız sonuçların sebeplerini açıkladı.

Josef de Souza ve Giuliano’nun satılmasının ardından bu iki oyuncunun yerini dolduramadıklarını itiraf eden Ali Koç, Phillip Cocu’ya yeterli bir kadro bırakamadıklarını işaret etti. Ali Koç ayrıca, Cocu’nun bu oyuncuları iskelet olarak görüp hazırlık yapmasına rağmen yolların ayrıldığını belirtti ve Hollandalı teknik adamdan özür diledi.

  • “Buradaki herkese 16 hafta için en kötü senaryoyu yazın desek, kimse bu kadarını tahmin edemezdi herhalde. Bu durumu formsuzluk, ruhsuzluk, transferlerdeki yanlışlarla, futbol mantığıyla açıklamak mümkün değil. Bu, hayatın olağan akışına aykırı. Geleceği inşa etme konusundaki motivasyonumuzun, moralimizin önüne geçiyor ve günlük krizleri yönetmeyle uğraşıyoruz. Bilmenizi isterim ki, bugün içinde bulunduğumuz olumsuz tablonun arkasında camiamız için çok değerli işlere imza atılıyor. Bazı oyuncularımız gitti, yeni transferler yaptık. Kısıtlı imkanlarımız ve FFP çerçevesinde yatırımlar yaptık. Maçlar başladı, istediğimiz sonuçları alamadık. 10. hafta itibarıyla hoca değişikliğine gittik. Sayın Cocu'ya da hizmetleri için teşekkür ediyorum.”
Bu gönderiyi Instagram'da gör

0⃣ Slimani ve Benzia kontak kapattı.

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()