Alper Potuk’un yeni adresi belli oldu

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Sipay Bodrum FK, ara transfer döneminin son saatlerinde 4 oyuncuyla sözleşme imzaladığını duyurdu. Yeşil-beyazlılar, eski Fenerbahçeli Alper Potuk’u da kadrosuna kattı.
Türkiye’de transfer sezonunun 6 Şubat itibarıyla sona ermesiyle birlikte kulüpler son hamlelerini yaptı. Trendyol 1. Lig temsilcisi Sipay Bodrum FK, transfer döneminin bitimine saatler kala 4 futbolcuyla anlaşmaya vardığını açıkladı.
Alper Potuk Bodrum FK’da
Sipay Bodrum FK’nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, kulüp bir dönem Fenerbahçe forması giyen Alper Potuk ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. Tecrübeli orta saha oyuncusu, Emre Gökdemir İnşaat Ankara Keçiörengücü’nden transfer edildi.
Dino Hotic de kadroya katıldı
Yeşil-beyazlı ekip, Birleşik Arap Emirlikleri Pro Ligi takımlarından Ajman Club forması giyen Dino Hotic ile de sezon sonuna kadar anlaşmaya vardığını duyurdu.
Uzun vadeli imzalar
Kulüp ayrıca MKE Ankaragücü forması giyen Sıraç Astanakulov ile 2,5 yıllık, Amed Sportif Faaliyetler Kulübü’nden Yunus Tarhan ile ise 1,5 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı.
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.