Alperen Şengün kariyerinde 10. triple-double’ına ulaştı

Houston Rockets forması giyen milli basketbolcu Alperen Şengün, Oklahoma City Thunder karşısında triple-double yaparak kariyerinde 10. kez bu başarıyı elde etti.
Amerikan Basketbol Ligi’nde Houston Rockets, deplasmanda Oklahoma City Thunder’ı 112-106 mağlup etti. Karşılaşmada milli basketbolcu Alperen Şengün’ün performansı galibiyette belirleyici rol oynadı.
Paycom Center’da oynanan maçta Alperen Şengün, 17 sayı, 12 ribaunt ve 11 asistle oynayarak bu sezon ikinci, NBA kariyerinde ise 10. kez triple-double yaptı.
Houston Rockets’ta Tari Eason 26 sayıyla takımının en skorer ismi olurken, Jabari Smith Jr. 22 sayı ve 10 ribauntla double-double yaptı. Kevin Durant ise 20 sayıyla galibiyete katkı sağladı.
Shai Gilgeous-Alexander’ın sakatlığı nedeniyle forma giymediği Oklahoma City Thunder’da Cason Wallace 23, Isaiah Joe 21 sayıyla oynadı.

Gecenin bir diğer maçında Los Angeles Lakers, sahasında Golden State Warriors’ı 105-99 mağlup ederek üst üste 3. galibiyetini aldı. Sakatlıkları nedeniyle Luka Doncic ve DeAndre Ayton’ın forma giymediği Lakers’ta LeBron James, 20 sayı, 10 asist ve 7 ribauntla öne çıktı. Rui Hachimura 18, Austin Reaves 16, Marcus Smart ise 15 sayıyla galibiyete katkı sağladı.
Stephen Curry’den yoksun Golden State Warriors’ta Moses Moody 25 sayıyla takımının en skorer ismi oldu. Gui Santos 15, Pat Spencer ve Brandin Podziemski 14’er sayıyla mücadele etti.
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.