Tarih tekerrür etti: Arda Güler Bayern Münih maçında attığı golü Gençlerbirliği altyapısında da atmış

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih ile Real Madrid çeyrek final maçında karşı karşıya geldi. Maça Arda Güler ve attığı iki güzel gol damga vurdu. Arda'nın frikikten attığı gol ise güzel bir tesadüfü ortaya çıkarttı.
Gençlerbirliği altyapısında yetişen ve Fenerbahçe formasıyla parlayan A Milli Futbol Takımımızın yıldızı Arda Güler, Real Madrid formasıyla büyülemeye devam ediyor. UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Bayern Münih deplasmanında 2 gol atan Arda Güler geceye damga vurdu. Arda'nın, Neuer'e attığı 2. gol ise güzel bir tesadüfü ortaya çıkarttı. Arda'nın Neuer'e attığı frikik golünün benzerini Gençlerbirliği altyapısında da attığı ortaya çıktı.
Gençlerbirliği altyapısından Şampiyonlar Ligi arenasına yolculuk
25 Şubat 2005 tarihinde Ankara'da dünyaya gelen Arda Güler, Gençlerbirliği altyapısında yetişti ve Fenerbahçe altyapısına geçiş yaptı. Arda Güler, hem Avrupa kupalarında hem A Milli Takım ile gösterdiği performansın ardından Real Madrid'e transfer oldu. İlk sezonunda daha az süre bulan ve yavaş yavaş ilk 11'e yerleşen Arda Güler, artık UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde 2 gol kaydeden bir yıldız haline geldi. Dünyanın en iyi kalecilerinden biri olarak gösterilen Manuel Neuer'i 2 kez uzaktan avlayan Arda Güler, dün gece kaydettiği golün benzerini henüz çocuk yaşta Gençlerbirliği altyapısında kaydetmeyi başardı.



Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.