Arda Kardeşler'in yönettiği Şampiyonlar Ligi maçında 15 dakikada her şey değişti
16:16, 30/07/2025, ÇarşambaG: Güncelleme: 16:18, 30/07/2025, Çarşamba

FIFA kokartlı Türk hakem Arda Kardeşler, Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu rövanşındaki Zrinjski Mostar - Slovan Bratislava maçında düdük çaldı. Müsabakanın son dakikaları büyük bir heyecana sahne olurken, 15 dakikada tam 4 gol atıldı.
Arda Kardeşler, Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu rövanşındaki Zrinjski Mostar - Slovan Bratislava maçını yönetti.

Slovan Bratislava 4-0 kazandığı ilk maçın sonunda Zrinjski Mostar ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı ve adını bir üst tura yazdırdı. Müsabakanın son anlarında, 15 dakikada 4 gol atıldı.

İlk yarısı 0-0 biten maçta Zrinjski Mostar 72 ve 76. dakikalarda bulduğu gollerle skoru bir anda 2-0'a getirdi ve tur için ümitlendi.

Reklam
Ancak Slovan Bratislava 80 ve 87'de attığı gollerle skoru eşitledi. Kalan dakikada başka gol olmayınca Slovakya temsilcisi tur atlayan taraf oldu.

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.