Arjantin'de Holiganlar hakemi hastanelik etti

​Arjantin'de Holiganlar hakemi hastanelik etti
​Arjantin'de Holiganlar hakemi hastanelik etti

Arjantin'in Federal turnuvasında taraftarlar takımlarının mağlup olmasının ardından mağlubiyetin acısını hakemden çıkardı.

Arjantin Federal Turnuvası'nın çeyrek finalinde Juvanetud de Pergamino takımının yenilmesinin ardından taraftarlar çılgına döndü ve hakemi ağır halde yaraladı.

Hakemin bir pozisyonda takdir hakkını penaltıdan yana kullanmasından sonra olanlar oldu. Independiente, kazandığı penaltıyı gole çevirdi ve maçı 1-0 galip gelerek Juventud de Pergamino'yu Federal Turnuva Çeyrek Finali'nde saf dışı bıraktı.

Hakemin verdiği penaltıdan dolayı yenildiklerini düşünen Juventud de Pergamino taraftarları maç sonunda çılgına dönmüş bir halde hakeme doğru yöneldiler.Hakemi ortalarına alan holiganlar, hakemi tekme tokat döverek linç etti. Can havliyle kendisini soyunma odasına zor atan hakemin kanlar içindeki fotoğrafı sosyal medyaya düştü.

Hakemin hastanedeki görüntüsü
Hakemin hastanedeki görüntüsü

POLİS SALDIRGANLARIN PEŞİNDE

Feci şekilde yaralanan ve soyunma odasında da darp edilmeye devam eden hakem kendisini güçlükle kurtardı. Ambulansla hastaneye kaldırılan talihsiz hakemin şoke eden görüntüsünün ardından polis saldırganlar hakkında operasyon başlattı.

https://www.mynet.com/tv/embed/4632196