Asamoah Gyan zor günler geçiriyor

Asamoah Gyan bu sezon forma giydiği 10 maçta 2 gol atarken 2 de asist yaptı.
Asamoah Gyan bu sezon forma giydiği 10 maçta 2 gol atarken 2 de asist yaptı.

Kayserispor'da forma giyen Ganalı forvet Asamoah Gyan'ın banka hesabından sadece 600 sterlin parası kaldığı ve oyuncunun ailesiyle de arasının kötü olduğu ifade edildi. Tecrübeli futbolcu ise bu haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'da forma giyen Ganalı futbolcu Asamoah Gyan ile ilgili dikkat çeken bir haber gündeme geldi.

Gana basınında yer alan haberlere göre bir dönemin en fazla kazanan oyuncuları arasında yer alan tecrübeli futbolcunun banka hesabında yalnızca 600 sterlini kaldı. Gyan'ın ailesi ile dört aydır konuşmadığı da iddia edilenler arasında.

33 yaşındaki Asamoah Gyan'ın kulübü Kayserispor'dan da ödemelerini alamadığı ifade ediliyor.

Haberleri yalanladı

Ganalı futbolcu, ülkesinin basınında çıkan bu haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek menajeri aracılığıyla şu açıklamayı yayınladı:

  • Afrika'daki popülaritem ve mal varlığım sebebiyle bazı kötü niyetli insanlar benim üzerimden prim yapmaya çalışmaktadır. Ailevi durumlarımın anlatılanla hiçbir alakası yoktur. Her ailede olabileceği gibi bir takım sorunlar olabilir ancak çıkan haberlerin bununla bir ilgisi yoktur bu tarz haberleri kimlerin yaptırdığı konusunda da fikir sahibi olmama rağmen şu anda isimlerini açıklamak istemiyorum ancak zamanı geldiğinde kamuoyu ile bu şahısları da paylaşacağım. Şu an yanımda 300 den fazla insan çalışıyor ve hepsinin hakkını fazlasıyla veriyorum. Diğer yardım ve benzeri durumlarım tanrı ile benim aramda gizli kalacaktır. Şu anda Kayserispor'da Hikmet Karaman'ın gelmesi ile yeni bir başlangıç yaptım ve ikinci yarının gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum. Tek düşündüğüm futbol ve Kayserispor. Hazırlıklarıma aralıksız devam ederken bu tarz haberlere ben ve menajerim haricinde hiçbir açıklamaya itibar etmemenizi istiyorum.

Gana Milli Takımı formasıyla 105 maça çıkan Gyan, 51 gol kaydetti.
Gana Milli Takımı formasıyla 105 maça çıkan Gyan, 51 gol kaydetti.
  • Sunderland'den 2012 yılında ayrılarak BAE ekibi Al Ain'e transfer olan golcü oyuncu burada yaklaşık olarak haftalık 200 bin sterlin kazanıyordu.