Aziz Yıldırım'dan Rapaic'e Galatasaray yasağı!

Aziz Yıldırım'dan Rapaic'e ​Galatasaray yasağı!
Aziz Yıldırım'dan Rapaic'e ​Galatasaray yasağı!

Fenerbahçe'nin eski Hırvat yıldızı Milan Rapaic, Fenerbahçe'den ayrılış sürecine ilişkin çarpıcı bir detayı anlattı. Fenerbahçe'den ayrılmadan önce yönetimin kendisiyle özel olarak görüştüğünü belirten Rapaic, Aziz Yıldırım'ın kendisine "Ayrıl ama Galatasaray'a gitme" dediğini aktardı.

Bir dönem sarı lacivertli formayı giyen Milan Rapaic, Fenerbahçe günlerinde Aziz Yıldırım ile arasında geçen ilginç bir diyaloğu anlattı.

Fenerbahçe'den ayrılış sürecine ilişkin konuşan Rapaic, başkan Aziz Yıldırım'ın kendisine "Galatasaray'a gitme" dediğini aktardı.

O dönem Galatasaray'dan iyi teklifler aldığı belirten Rapaic, Sabah Gazetesi'ne verdiği röportajda Aziz Yıldırım'la arasında geçen diyaloğu şu sözlerle anlattı:

"GALATASARAY'A GİDEMEZDİM"

  • "Fenerbahçe’de teknik adam değişikliği sonrası forma şansı bulamayınca ayrılmak istedim. Aziz Yıldırım’a büyük saygı duyarım, o gördüğüm en iyi kulüp başkanıdır. Beni anlayışla karşıladı ve ‘Ayrıl ama senden tek bir ricam olacak. Galatasaray’a gitme’ dedi. O zaman Galataaray’dan ekonomik olarak iyi teklifler almıştım. Ama başkana söz vermiştim, Galatasaray’a gidemezdim. Aziz Yıldırım ve Mahmut Uslu bana her zaman çok yardımcı oldu. İkisinin yeri ayrıdır. Onları hem çok seviyorum hem de onlara büyük saygı duyuyorum."