Babel Premier Lig'e göz kırptı

Babel Premier Lig'e göz kırptı​
Babel Premier Lig'e göz kırptı​

Beşiktaş'ın Hollandalı yıldızı Ryan Babel, Sky Sports'a konuştu. Premier Lig'e geri dönüp dönmeyeceğine dair sorulan bir soruya ise açık kapı bırakarak cevap verdi.

Beşiktaş’ın yıldız oyuncusu Babel,Sky Sports’a verdiği demeçte Süper Lig, Beşiktaş ve Premier Lig'e ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Premier Lig'e dönme konusuna ilişkin bir soru gelmesi üzerine Babel, Beşiktaş'ta mutlu olduğunu ama geleceğin neler getireceğini bilmediğini dile getirdi.

Liverpool’un kendi kulübü olduğunu ve her maçını takip ettiğini ifade eden Hollandalı yıldız, İngiltere’deki birçok kişinin kendisini unuttuğunu söyledi.

Babel, Şampiyonlar Ligi’nin kendisi için önemli bir platform olduğunu ve insanlara kendisini hatırlatma şansı tanıdığını belirtti.

Premier Lig’e geri dönecek misin sorusu üzerine Hollandalı yıldız, şu an burada mutlu olduğunu ve kariyerini burada sonlandırmayı düşündüğünü açıklarken, ilerleyen süreçte neler olacağını bilmediğini belki yolunun yeniden Premier Lig’e düşebileceğini söyledi.

Ryan Babel'in Sky Sports'a verdiği röportajın tamamı;

LİVERPOOL'U UNUTMUYOR

  • “Liverpool'un her maçını takip etmeye çalışıyorum. Hala onları destekliyorum. Onlar için en iyisini diliyorum”

"BENİ UNUTTULAR"

  • İngiltere'de beni unuttular.Hiç kimse dünyadaki her ligi takip etmiyor. O yüzden Şampiyonlar Ligi halen insanların sizin neler yapıp yapamadığınızı görmesi için iyi bir platform.Kariyeriniz boyunca bazı kararlar vermeniz gerekir. Bazen iyi bir karar veremezsiniz ve sonunda dener ve tekrar eskiye dönmek istersiniz. Takipte olduğum dönemde benim de yaptığım buydu. Şu anda belli bir yere geldiğim için çok mutluyum. Şu anda sadece futboldan keyif almaya bakıyorum.”

PREMİER LİG'E GÖZ KIRPTI

  • “Öyle bir yaşa geldim ki artık daha kesin kararlar vermelisiniz. Burasının benim son istasyonum olacağını hissediyorum ama futbolda hiçbir şeyi önceden bilemezsiniz. Bir sene sevilirsin sonra gitmeni isterler. Futbolda her zaman gerçekçi olmak gerek. Ben olaya sezon sezon bakarım. Şu anda kesinlikle burada uzun yıllar kalacağımı düşünüyorum. Ama Premier Lig’de de takımlar her geçen yıl gelişiyor. Bir sene Swansea çıkıyor ve çok iyi futbol oynuyor, sonra Southampton. Zamanı geldiğinde teklif orada bekliyorsa doğru kararı vermeniz gerek.