Başakşehir'den bir bomba daha: Arda'dan sonra o da geliyor

Rijad Bajic
Rijad Bajic

Barcelona'dan milli futbolcu Arda Turan'ı transfer eden Medipol Başakşehir, geçtiğimiz sezon Konyaspor'dan Udinese'ye transfer olan Rijad Bajic'le de her konuda anlaştı.

Arda Turan'ı alarak devre arası transfer dönemine damga vuran Medipol Başakşehir, Arda'nın ardından bir transferi daha bitirmek üzere.

Sezon sonunda şampiyonluğu hedefleyen Medipol Başakşehir, Atiker Konyaspor'un eski oyuncusu Rijad Bajic ile her konuda anlaşmaya vardı. Geçtiğimiz sezon Atiker Konyaspor formasıyla 17 gole imza atarak dikkatleri üzerine çeken Bosnalı golcü, bu sezonun başında İtalyan takımı Udinese'ye transfer olmuştu.

İtalya macerası istediği gibi gitmeyen Bajic, Seri A’da 5, İtalya Kupası’nda ise iki karşılaşmada forma giyebildi. Skora katkı yapamayan oyuncunun Başakşehir’e satın alma opsiyonuyla birlikte kiralanacağı ifade edildi.

ADEBAYOR İLE BİRLİKTE OYNAYACAK

23 yaşındaki genç Bosnalı golcü, hücum hattının her bölgesinde görev yapabiliyor. Özellikle hücum preste ve son vuruşlarda etkili olan Bajic’i teknik direktör Abdullah Avcı’nın Adebayor’un arkasında kullanmayı planladığı bildirildi.