Batshuayi'nin menajerinden kötü haber

Batshuayi oyundan çıkarken tribünleri alkışlıyor.
Batshuayi oyundan çıkarken tribünleri alkışlıyor.

Valencia'nın kiralık sözleşmesini feshettiği Michy Batshuayi'nin menajeri Meissa N'diaye, Fenerbahçe ve Galatasaray'dan teklif geldiğini doğruladı. Ancak oyuncunun kendisi Türkiye'ye gelmek istemiyor.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray’ın gündeminde olan Michy Batshuayi’den kötü haber geldi. Transfer iddialarıyla ilgili konuşan oyuncunun menajeri, golcü oyuncunun Türkiye’ye gelmeye sıcak bakmadığını ifade etti.

Fanatik Gazetesi'nden Yakup Çınar'ın haberine göre; oyuncunun haklarını elinde bulunduran Meissa N'diaye, Galatasaray ve Fenerbahçe'den teklif aldıklarını doğruladı Ancak oyuncunun kesinlikle Türkiye'yi düşünmediğini belirtti.

TALİBİ ÇOK

Chelsea'nin sözleşmeli futbolcusu olan Batshuayi'ye teklif yağıyor. Fransız ekibi Monaco'nun da gündemine gelen golcü futbolcu ile Ada ekiplerinden Everton, Crystal Palace ve Fulham da ilgileniyor.

  • Belçika Milli Takım forması da giyen Batshuayi Valencia'da kiralık olarak geçirdiği ilk yarıda beklentileri karşılayamamış ve 23 maçta 3 gol atabilmişti.
Bu gönderiyi Instagram'da gör

🔥 Valencia'dan yola çıktı, Galatasaray'a gelir mi?

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()