BB Erzurumspor-Sivasspor maçında duygusal anlar
14:05, 17/02/2019, PazarG: Güncelleme: 14:16, 17/02/2019, Pazar

Rashad Muhammed bu sezon çıktığı 18 maçta 2 gol atarken 2 de asist yaptı.
Büyükşehir Belediye Erzurumspor forması giyen Rashad Muhammed'in maçtan önce kız arkadaşının ölüm haberini aldığı ancak takım arkadaşlarını yalnız bırakmamak için kadrodan çıkmadığı öğrenildi.
Süper Lig'in 22. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor sahasında Demir Grup Sivasspor'u ağırlıyor.
Mücadelenin henüz 4. dakikasında Scuk'un penaltı golü sonrası ev sahibi ekibin futbolcularının yedek kulübesindeki Rashad Muhammed'e koşması dikkat çekti.
- 25 yaşındaki Fransız futbolcunun maçtan önce kız arkadaşının trafik kazasında hayatını kaybettiği haberini aldığı ancak takımını yalnız bırakmamak için maç kadrosundan çıkmadığı öğrenildi.
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.