Benzema ve Valbuena'dan sonra Fransa'da bir şantaj vakası daha!

Fransa'da bir şantaj vakası daha!
Fransa'da bir şantaj vakası daha!

Fransa'da Benzema ile Valbuena'nın karıştığı şantaj skandalının bir benzerini Kurzawa yaşıyor. Ancak Kurzawa'nın başına gelen olay bu sefer farklı.

Fransa’da Benzema ile Valbuena arasında yaşanan şantaj skandalı sonrası iki futbolcu milli takım formalarını kaybetmek zorunda kalmıştı.

Valbuena’ya santaj yapan ekipten bir kişinin Benzema’nın çocukluk arkadaşı olduğunun ve bu kişinin ‘isteğiyle’ Benzema’nın, Valbuena ile iletişime geçtiğinin öğrenilmesinin ardından ortalık karışmıştı.

Şimdi de PSG yıldızlarından Layvin Kurzawa, benzer bir olayın parçası oldu.Ancak Kurzawa’nın karıştığı şantaj skandalı diğer ikilinin karıştığı özel görüntüler cinsinden değildi. Kız arkadaşı ile gittiği bir mekanda Fransa Milli Takımı Teknik Direktörü Didier Deschamps hakkında bel altı espriler yapan Kurzawa, görüntülerinin çekildiğinden habersiz konuşmasını sürdürdü.

Daha sonra Kurzawa ile iletişime geçen kişiler, 87 bin pound vermediği taktirde görüntüleri basına sızdıracaklarını söyleyerek santaj yaptı. Hemen polise giden Kurzawa, kendisine santaj yapanlardan şikayetçi oldu. Gözaltına alınan 5 şüpheli mahkeme tarihini beklemeye başladı.

Şantaj sıkıntısından çabuk kurtulan Kurzawa’nın söyledikleri karşısında Deschamps’ın nasıl bir tavır sergileyeceği ise merak konusu...