Sergen Yalçın'dan Alanyaspor uyarısı! "İkili mücadelelerde üstün olmalıyız"

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde sahasında Corendon Alanyaspor ile kozlarını paylaşacak olan Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, kritik 90 dakika öncesi oyuncularına uyarılarda bulundu. Deneyimli çalıştırıcı mücadelenin kendileri açısından öneminden bahsetti.
Türkiye Kupası çeyrek finalinde Corendon Alanyaspor ile mücadele edecek olan Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, zorlu karşılaşma öncesi takımıyla toplantı yaptı. Yalçın, zorlu maç için takımı uyardı.
"Gol fırsatlarında daha etkili davranmalıyız"
Samsunspor maçında yapılan hataların bu maçta yapılmamasını isteyen Sergen Yalçın, "Samsun'da özellikle ikinci yarıda rakibin sert ve temaslı oyununa karşılık veremedik. İlk yarıda gol bulabilseydik skor çok farklı olabilirdi. Alanyaspor da benzer şekilde fiziksel oynayan bir ekip. Bu nedenle ikili mücadelelerde üstün olmalı ve gol fırsatlarında daha etkili davranmalıyız" dedi.

"Bizi zor bir mücadele bekliyor"
Corendon Alanyaspor maçıyla ilgili olarak, "Bizi zor bir mücadele bekliyor. Maçın başından sonuna kadar kendi oyunumuzu sahaya yansıtmalıyız. Kalitenizi gösterin ve bu takımda olmayı hak ettiğinizi kanıtlayın" sözlerine yer verdiği ifade edildi.

Maç ATV'de
Tüpraş Stadyumu'nda oynanacak mücadele, saat 20.45'te başlayacak ve zorlu karşılaşma ATV ekranlarından naklen yayınlanacak.


Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.