Beşiktaş antrenörü yeni transferin geliş tarihini açıkladı

​Beşiktaş antrenörü yeni transferin geliş tarihini açıkladı
​Beşiktaş antrenörü yeni transferin geliş tarihini açıkladı

Beşiktaş'ta Domagoj Vida bilmecesi çözüldü. Beşiktaş'ın Hırvat kaleci antrenörü Marijan Mrmic, Vida'nın geliş tarihi hakkında ülke basınına önemli açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın uzun süre peşinden koştuğu Vida hakkında son zamanlarda birçok iddia ortaya atıldı. Bunun üzerine Beşiktaş cephesinden bu konuyla ilgili tüm söylentilere cevap geldi. Beşiktaş'ın Hırvat kaleci antrenörü Mrmic, vatandaşının Beşiktaş'a transferi hakkında çıkan dedikodulara yanıt verdi.

Marijan Mrmic
Marijan Mrmic

Hırvatistan basınına konuşan Beşiktaş'ın kaleci antrenörü Marijan Mrmic "Galatasaray'a veya Fenerbahçe'ye gideceği, takıma katılmadan satışının yapılacağı ve Dinamo Kiev'de kalacağı şeklinde bir çok söylenti var. Ancak kendisiyle her konuda anlaşmaya vardık ve Beşiktaş istediği takdirde kendisi 3 Ocak'ta başlayacak olan devre arası Antalya kampımıza katılacak" açıklamasında bulundu.

31 Aralık'ta Dinamo Kiev'le sözleşmesi sona erecek olan Domagoj Vida, Beşiktaş'a bedelsiz transfer olacak. Dinamo Kiev forması altında şu ana kadar 160 resmi maça çıkan Vida, 13 gol 8 asistlik performans gösterdi.