Beşiktaş, "Arap Messi" Omar Abdülrahman için devrede

Beşiktaş, "Arap Messi​" Omar Abdülrahman için devrede
Beşiktaş, "Arap Messi​" Omar Abdülrahman için devrede

Beşiktaş'ta gençleştirme operasyonu kapsamında yönetim adımlar atmaya başlarken, ilk hamlenin Omar Abdülrahman olduğu ileri sürüldü.

Beşiktaş, Süper Lig'de 3. şampiyonluğu kovalarken transfer çalışmalarına da devam ediyor. Takımı gençleştirme adına bazı adımlar atan Beşiktaş yönetimi sürpriz bir şekilde Omar Abdülrahman ismini gündeme aldı.

Beşiktaş'ın Birleşik Arap Emirlikleri'nde oynayan Omar Abdülrahman'ı transfer gündemine aldığı öne sürüldü.

BEŞİKTAŞ BEKLEMEDE

Fanatik Gazetesi’nde yer alan habere göre, Abdülrahman ile bedelsiz sözleşme imzalayarak kiraya verip yeni sezonda kadroya katmayı planlayan siyah-beyazlı yönetim, oyuncuya yıllık 3 milyon avroluk teklif yaparak beklemeye başladı.

Üstün tekniği, sürati ve futbol zekası ile Manchester City'nin de gündemine gelen ancak çalışma izni alamayan Abdülrahman transferinde Beşiktaş'ın şansının yüksek olduğu belirtildi.

OMAR ABDÜLRAHMAN KİMDİR?

  • 1991 doğumlu Omar Abdülrahman, Al Ain takımında oynuyor. Arap futbolcu Omar Abdülrahman, 2011 yılından bu yana as takımda görev yaparken milli takımda da 47 kez forma giydi. Orta alanda 10 numara pozisyonunda oynayan Omar Abdülrahman, Al Ain formasıyla son sezonunda 10 maçta 7 gol atıp 6 asist yaptı.