Beşiktaş galibiyete sevinemedi: 1 sakat, 1 cezalı

Karşılaşması öncesinde Beşiktaşlı oyuncular, İstiklal Marşı'nı okuyor...
Karşılaşması öncesinde Beşiktaşlı oyuncular, İstiklal Marşı'nı okuyor...

Beşiktaş’ın Rizespor’u konuk ettiği karşılaşmanın 31. dakikasında rakibine yaptığı faul sonrası sarı kart gören Ricardo Quaresma, cezalı duruma düşerken Gökhan Töre ise rakibinden aldığı darbe sonrasında sakatlandı. Portekizli yıldız, gelecek hafta oynanacak Başakşehir karşılaşmasında sarı kart cezasından dolayı forma giyemeyecek. Oyundan çıktıktan sonra tedavisine soyunma odasında devam edilen Töre'nin durumu hakkında ise siyah beyazlı ekipten resmi açıklama bekleniyor...

Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu'nun 10. hafta mücadelesinde Beşiktaş ile Çaykur Rizespor karşı karşıya geldi. Vodafone Park'ta oynanan karşılaşmada sahadan galibiyetle ayrılan taraf, 4-1'lik skorla siyah beyazlılar oldu. Beşiktaş'ta uzun sürenin ardından oynanan güzel oyun ve alınan skor taraftarı memnun ederken, karşılaşma esnasında Gökhan Töre'nin yaşadığı sakatlık ve cezalı duruma düşen Quaresma can sıktı.

Portekizli oyuncu, Çaykur Rizespor ceza sahasına doğru ilerliyor...
Portekizli oyuncu, Çaykur Rizespor ceza sahasına doğru ilerliyor...

Beşiktaş'ta Çaykur Rizespor karşılaşmasında siyah beyazlı ekip 2 şok birden yaşadı. Ricardo Quaresma gördüğü sarı kartla Başakşehir maçında cezalı duruma düşerken sakatlıklar sebebiyle bir türlü eski formunu yakalayamayan Gökhan Töre de oyuna devam edemedi.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

🙏🏻⚽️

Gökhan Töre (@gokhantore)'in paylaştığı bir gönderi ()

Bu gönderiyi Instagram'da gör

🔥 Mustafa Pektemek müthiş döndü, 🦅 Kartal kanatlandı.

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()