Kadıköy'de ipler koptu, Beşiktaş hemen devreye girdi: Süper Lig'de yılın ters köşesi kapıda

09:27, 25/06/2026, PerşembeG: Güncelleme: 09:35, 25/06/2026, Perşembe
CategoryZpor
Zpor
Kadıköy'de ipler koptu, Beşiktaş hemen devreye girdi: Süper Lig'de yılın ters köşesi kapıda

Gelecek sezon mutlak şampiyonluk hedefleyen Beşiktaş, kaleci, sol bek, forvet ve kanatlara takviye yapmak istiyor. Kaleci için birçok adayla adı geçen Beşiktaş'ın listesine son olarak Fenerbahçe'nin yıldızı girdi. İşte detaylar...

Yeni sezon öncesinde iddialı bir kadro kurarak şampiyonluk yarışında güçlü bir şekilde yer almak isteyen Beşiktaş, transfer çalışmalarında önceliği kale bölgesine verdi.

Yeni sezon öncesinde iddialı bir kadro kurarak şampiyonluk yarışında güçlü bir şekilde yer almak isteyen Beşiktaş, transfer çalışmalarında önceliği kale bölgesine verdi.

Sabah'ta yer alan habere göre Siyah-beyazlı yönetim, teknik direktör Vincenzo Italiano'nun raporu ve talepleri doğrultusunda hareket ederken, ezeli rakipleri Fenerbahçe'nin bonservisini elinde bulundurduğu deneyimli kaleci Dominik Livakovic'i transfer listesinin ilk sırasına aldı.

Sabah'ta yer alan habere göre Siyah-beyazlı yönetim, teknik direktör Vincenzo Italiano'nun raporu ve talepleri doğrultusunda hareket ederken, ezeli rakipleri Fenerbahçe'nin bonservisini elinde bulundurduğu deneyimli kaleci Dominik Livakovic'i transfer listesinin ilk sırasına aldı.

Dinamo Zagreb'in teklifi reddedildi, Beşiktaş devreye girdi

Geçtiğimiz sezonu kiralık olarak ülkesinin takımlarından Dinamo Zagreb'de geçiren Hırvat file bekçisinin, sarı-lacivertli takıma geri dönmeye sıcak bakmadığı biliniyor.


Hırvat ekibi Dinamo Zagreb'in tecrübeli eldivenin bonservisini almak adına Fenerbahçe'ye sunduğu yaklaşık 3 milyon euro resmi teklif, sarı-lacivertli yönetim tarafından yetersiz bulunarak geri çevrilmişti. Bu gelişme üzerine fırsatı kaçırmak istemeyen Beşiktaş yönetimi hemen harekete geçerek 31 yaşındaki kalecinin mali şartlarını araştırmaya başladı.

Dinamo Zagreb'in teklifi reddedildi, Beşiktaş devreye girdiGeçtiğimiz sezonu kiralık olarak ülkesinin takımlarından Dinamo Zagreb'de geçiren Hırvat file bekçisinin, sarı-lacivertli takıma geri dönmeye sıcak bakmadığı biliniyor.Hırvat ekibi Dinamo Zagreb'in tecrübeli eldivenin bonservisini almak adına Fenerbahçe'ye sunduğu yaklaşık 3 milyon euro resmi teklif, sarı-lacivertli yönetim tarafından yetersiz bulunarak geri çevrilmişti. Bu gelişme üzerine fırsatı kaçırmak istemeyen Beşiktaş yönetimi hemen harekete geçerek 31 yaşındaki kalecinin mali şartlarını araştırmaya başladı.

İtalyan hocadan tam not: Satın alma opsiyonlu kiralama formülü

Siyah-beyazlı takımın İtalyan çalıştırıcısı Vincenzo Italiano’nun, kaleci rotasyonunu üst düzeye çıkarmak adına Dominik Livakovic ismine tam not verdiği ve yönetime olumlu rapor sunduğu belirtildi. Beşiktaş yönetimi, ezeli rakibi Fenerbahçe ile doğrudan gergin bir bonservis pazarlığına girmek yerine, maliyetleri daha dengeli bir seviyede tutabilmek adına satın alma opsiyonlu kiralama formülünü masaya yatırdı.

İtalyan hocadan tam not: Satın alma opsiyonlu kiralama formülüSiyah-beyazlı takımın İtalyan çalıştırıcısı Vincenzo Italiano’nun, kaleci rotasyonunu üst düzeye çıkarmak adına Dominik Livakovic ismine tam not verdiği ve yönetime olumlu rapor sunduğu belirtildi. Beşiktaş yönetimi, ezeli rakibi Fenerbahçe ile doğrudan gergin bir bonservis pazarlığına girmek yerine, maliyetleri daha dengeli bir seviyede tutabilmek adına satın alma opsiyonlu kiralama formülünü masaya yatırdı.

Dünya Kupası'nda devleşti: Mağlubiyete rağmen maçın oyuncusu

Tecrübeli file bekçisi, 2026 FIFA Dünya Kupası'nda Hırvatistan Milli Takımı'nın kalesinde sergilediği performansla uluslararası arenada bir kez daha tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Hırvatistan'ın İngiltere ile oynadığı ve kalesinde 4 gol gördüğü mücadelede yaptığı 7 kritik kurtarışla mağlubiyete rağmen "maçın oyuncusu" seçilen tecrübeli eldiven, Avrupa spor basınından da büyük övgü topladı.

Dünya Kupası'nda devleşti: Mağlubiyete rağmen maçın oyuncusuTecrübeli file bekçisi, 2026 FIFA Dünya Kupası'nda Hırvatistan Milli Takımı'nın kalesinde sergilediği performansla uluslararası arenada bir kez daha tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Hırvatistan'ın İngiltere ile oynadığı ve kalesinde 4 gol gördüğü mücadelede yaptığı 7 kritik kurtarışla mağlubiyete rağmen "maçın oyuncusu" seçilen tecrübeli eldiven, Avrupa spor basınından da büyük övgü topladı.
Yorumlar
Avatar

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.

Sayfa Sonu
GZT
GZT Haberin Sosyal Hali.

Gündemi en anlaşılır, en hızlı ve en görsel haliyle takip etmeye hazır mısınız? GZT özel video içerikleri, nitelikli infografikleri ve fark yaratan yayıncılık anlayışıyla size sıradan haber sitelerinin ötesinde bir deneyim sunuyor. Politikadan kültüre, teknolojiden spora kadar hayatın her alanına dokunan içeriklerle, doğru bilgiye keyifli bir arayüzle ulaşın. Dijital yayıncılığın yeni yüzü GZT ile dünyaya farklı bir pencereden bakın.

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

GZT dünyası her an yanınızda! GZT mobil uygulaması ile son dakika gelişmelerine ve özel içeriklere anında erişin. Sadece haber okumayın; izleyin, keşfedin ve paylaşın. iOS, Android ve Huawei cihazlarınıza kolayca indirebileceğiniz uygulamamızla gündemi cebinize sığdırın. Şimdi indirin, haberdar olmanın en keyifli halini kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mahallesi Fetih Caddesi No:6 Dk:1 Topkapı, Zeytinburnu / İstanbul[email protected](0 212) 612 29 30

Albayrak Medya Siteleri
YASAL UYARI

YASAL UYARI BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BIST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026