Beşiktaş’a sürpriz geri dönüş: Rekor transfer için karar çıktı

Gizem Zalimalioğlu Çevik
16:11, 22/03/2026, PazarG: Güncelleme: 21:57, 21/04/2026, Salı
CategoryZpor
GZT
Beşiktaş’a sürpriz geri dönüş: Rekor transfer için karar çıktı

Beşiktaş’ın rekor bedelle kadrosuna kattığı Al-Musrati için İtalya’dan karar geldi. Beklentilerin altında kalan yıldız futbolcunun geleceği netleşti.

Beşiktaş’ın bir dönem kulüp tarihinin en pahalı transferi olan Al-Musrati ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Siyah-beyazlı ekipten kiralık olarak ayrılan deneyimli orta saha için karar verildi.

Beşiktaş’ın bir dönem kulüp tarihinin en pahalı transferi olan Al-Musrati ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Siyah-beyazlı ekipten kiralık olarak ayrılan deneyimli orta saha için karar verildi.

Rekor transfer beklentiyi karşılayamadı

Beşiktaş, Hasan Arat döneminde Braga’dan transfer ettiği Al-Musrati için toplam 12 milyon euro ödemişti. Ancak Libyalı oyuncu, siyah-beyazlı formayla beklenen performansı sergileyemedi.

Rekor transfer beklentiyi karşılayamadıBeşiktaş, Hasan Arat döneminde Braga’dan transfer ettiği Al-Musrati için toplam 12 milyon euro ödemişti. Ancak Libyalı oyuncu, siyah-beyazlı formayla beklenen performansı sergileyemedi.

İtalya’dan karar çıktı

Detaylarda, İtalya Serie A ekiplerinden Hellas Verona’nın oyuncu hakkında kararını verdiği aktarıldı. Yabancı basında çıkan haberlere göre Verona, Al-Musrati’nin satın alma opsiyonunu kullanmayacak.


İtalya’dan karar çıktıDetaylarda, İtalya Serie A ekiplerinden Hellas Verona’nın oyuncu hakkında kararını verdiği aktarıldı. Yabancı basında çıkan haberlere göre Verona, Al-Musrati’nin satın alma opsiyonunu kullanmayacak.

Performansı yeterli görülmedi

İtalyan ekibinde 16 maçta forma giyen ve toplam 849 dakika sahada kalan tecrübeli oyuncunun performansı yeterli bulunmadı. Bu nedenle kulübün, 7 milyon euroluk opsiyonu devreye sokmama kararı aldığı ifade edildi.

Performansı yeterli görülmediİtalyan ekibinde 16 maçta forma giyen ve toplam 849 dakika sahada kalan tecrübeli oyuncunun performansı yeterli bulunmadı. Bu nedenle kulübün, 7 milyon euroluk opsiyonu devreye sokmama kararı aldığı ifade edildi.

Beşiktaş’a geri dönüyor

Bu gelişmenin ardından Al-Musrati’nin sezon sonunda Beşiktaş’a geri döneceği belirtildi. Deneyimli orta sahanın siyah-beyazlı kulüple 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Beşiktaş’a geri dönüyorBu gelişmenin ardından Al-Musrati’nin sezon sonunda Beşiktaş’a geri döneceği belirtildi. Deneyimli orta sahanın siyah-beyazlı kulüple 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.
Yorumlar
Avatar

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.

Sayfa Sonu
GZT
GZT Haberin Sosyal Hali.

Gündemi en anlaşılır, en hızlı ve en görsel haliyle takip etmeye hazır mısınız? GZT özel video içerikleri, nitelikli infografikleri ve fark yaratan yayıncılık anlayışıyla size sıradan haber sitelerinin ötesinde bir deneyim sunuyor. Politikadan kültüre, teknolojiden spora kadar hayatın her alanına dokunan içeriklerle, doğru bilgiye keyifli bir arayüzle ulaşın. Dijital yayıncılığın yeni yüzü GZT ile dünyaya farklı bir pencereden bakın.

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

GZT dünyası her an yanınızda! GZT mobil uygulaması ile son dakika gelişmelerine ve özel içeriklere anında erişin. Sadece haber okumayın; izleyin, keşfedin ve paylaşın. iOS, Android ve Huawei cihazlarınıza kolayca indirebileceğiniz uygulamamızla gündemi cebinize sığdırın. Şimdi indirin, haberdar olmanın en keyifli halini kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mahallesi Fetih Caddesi No:6 Dk:1 Topkapı, Zeytinburnu / İstanbul[email protected](0 212) 612 29 30

Albayrak Medya Siteleri
YASAL UYARI

YASAL UYARI BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BIST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026