Beşiktaşlıları çıldırtacak açıklama: Çatır çatır aldık!

Aykut Kocaman'dan Beşiktaşlıları delirtecek sözler!
Aykut Kocaman'dan Beşiktaşlıları delirtecek sözler!

Derbi oynandı bitti ama her iki tarafın açıklamaları bitmek bilmiyor. Olaylı maçın yankıları hala devam ediyor. Fikret Orman'ın açıklamalarından sonra şimdi de Fenerbahçe'nin teknik patronu bombayı patlattı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, olaylı derbi hakkında yapacağı açıklamalar için hafta içi Leipzig ile oynanan Şampiyonlar Ligi karşılaşmasının sonrasına işaret etmişti. Beşiktaş'ın zaferle taçlandırdığı maçın ertesi gününde açıklamalar yapan Orman Fenerbahçe cephesinden gelen tüm açıklamalara hem cevap verdi hem de soru sordu. Tüm bu yaşananların ardından en sert açıklamalar ise Aykut Kocaman'dan geldi.

Tecrübeli teknik adam, "Beşiktaş'ı yendiğimize pişman olduk. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman her gün çıkıp konuşuyor. Video hakem uygulaması olsa Beşiktaş 20. dakikada 9 kişi kalırdı.Pepe'nin ve Quaresma'nın kırmızı kartları verilmedi. Bu benim ilgi alanım değil. İşim de değil. Benim işim futbol. Bu konulara yanıt vermek zorunda değilim" diyerek Fikret Orman'ın derbide yaşanan olayları fazla uzattığını ifade etti.

Fenerbahçe'nin hakem hatasıyla kazandığı yorumlarıyla devam eden Kocaman, "Maçtan sonra durum değerlendirmesi yapılıyor. Oyuncularımın emekleri hiçe sayılıyor ve sanki hiç oynamamışız, Beşiktaş hakem hataları ile kaybetmiş gibi bir hava yaratılıyor. Golden bahsediyorlar ama gol yok. Kalecimiz Kameni ofsayt olduğunu görünce topu bırakıyor" ifadeleri ile Fenerbahçe'nin derbide gösterdiği performansın hiçe sayıldığına vurgu yaptı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü'nün açıklamalarının devamı ise şu şekilde:

"Çatır çatır kazandık"

"Beşiktaş ile ilgili bir sıkıntım da yok. Ama Fenerbahçelilere bir mesajım var. Ben taraftarlarımıza bir şeyler söylemek istiyorum; sahaya çıktık, çatır çatır oynadık, mücadele ettik ve bu maçı kazandık. Kaçan goller de vardı. Daha farklı kazanabilirdik."

"Dikkatli bakınca penaltı"

"Diğer pozisyon (Hasan ali ile Cenk Tosun'un ceza sahasındaki mücadelesi) dikkatli inceleyince penaltı. Ama dikkatli bakınca görülüyor. Hakemin görmemesi kadar doğal bir şey yok. Benim takımım çok iyi bir yolda. Daha iyi olacak. Beni herkes bilir kötü ise 'kötü' derim. Ama bu takım çok iyi ve çok daha iyi olacak. Bunu herkes görecek."

Fikret Orman ne demişti?

-Verilmeyen penaltı, verilmeyen kırmızı kart, 77 cm ofsayt gerekçesiyle sayılmayan gol, hocamızın tribüne gönderilmesi, üç kırmızı kart... Günah

-Olayı bir tek Ali Palabıyık açısından görmüyorum. Yardımcı hakem Cem Satman'ı takip edeceğiz artık, bütün problemli kararların içerisinde var.

-Bizi Fenerbahçe derbisinde kaybetmekten çok daha üzen durum, orada yapılan muamele. Bunlar yakışmıyor, bizi üzüyor.

Kaynak: Hürriyet

https://www.izlesene.com/embedplayer/7879281