Beşiktaş Malang Sarr ile ilgileniyor: Sergen Yalçın'ın istediği profile uygun
09:46, 01/05/2026, Cuma

Malang Sarr
2025--2026 sezonu sonuna yaklaşırken gelecek sezon transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, stoper arayışlarını da sürdürüyor. Kehrer ile ilgilenen Beşiktaş, Lens'ten Malang Sarr'ı da gündemine aldı.
Beşiktaş, teknik direktör Sergen Yalçın’ın raporu doğrultusunda savunma hattını modernize etmek için rotasını Fransa’ya çevirdi. Fiziksel kuvveti ve oyun kurma becerileriyle dikkat çeken bir isim arayan Beşiktaş, Lens forması giyen Malang Sarr’ı kadrosuna katmak istiyor.
Sergen Yalçın'ın istediği profile uyuyor
Sözcü'de yer alan habere göre kariyerinde Nice, Chelsea ve Monaco gibi üst düzey kulüplerde de oynayan 27 yaşındaki Fransız savunmacı, teknik heyetin aradığı dinamik stoper profiline tam olarak uyuyor. Beşiktaş’ın oyuncuya olan ilgisi ise geçmişe dayanıyor; zira yönetim, Sarr Chelsea’de forma şansı bulmakta zorlandığı 2023 yılının son döneminde de oyuncunun menajeriyle temas kurmuş ancak o dönemki şartlar transferin gerçekleşmesine izin vermemişti.

Beşiktaş daha dinamik olacak
Geçmiş dönemde Eric Bailly gibi tecrübeli isimlerle savunma hattını şekillendiren Beşiktaş, bu kez daha istikrarlı ve atletik bir yapı kurmayı hedefliyor. Sergen Yalçın’ın onayından geçen ve "eski aşk" olarak nitelendirilen bu hamleyle, savunma tandeminde Agbadou’nun yanına potansiyelli bir partner eklenmesi amaçlanıyor.

Zpor
Beşiktaş Kehrer operasyonuna çıkıyor: Agbadou'nun yanına gelecek
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.