Beşiktaş'ta 'Mini mini bir kuş' krizi! Kim doğru söylüyor?

Beşiktaş'ta 'Mini mini bir kuş' krizi! Kim doğru söylüyor?
Beşiktaş'ta 'Mini mini bir kuş' krizi! Kim doğru söylüyor?

Beşiktaş'ın Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup ettiği mücadelenin ardından Vodafone Park'ta yükselen 'Mini mini bir kuş' şarkısı siyah-beyazlı yönetimi adeta ikiye böldü. İki yöneticinin peş peşe yaptığı açıklamalar kafaları iyiden iyiye karıştırdı.

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında ligde oynanan mücadelenin ardından Vodafone Park'ta çalınan 'Mini mini bir kuş' şarkısı günlerdir konuşuluyor. Kulüp basın sözcüsü Metin Albayrak çarşamba günü TRT Spor'a yaptığı açıklamada söz konusu şarkının yönetimin bilgisiyle çalınmadığını ve bu şarkıyı çalanın işten çıkarıldığını açıkladı. Ancak bu sözler sıcaklığını korurken taze bir açıklama daha yapıldı.

Beşiktaş Kulübü İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Candaş Tolga Işık, Fenerbahçe derbisinin ardından çalınan şarkı ile ilgili bir işten çıkarmanın söz konusu olmadığını söyledi.

Beşiktaş Kulübü yönetiminde görev aldığı süre boyunca siyah-beyazlıların iletişimle ilgili konuların kendisinin onayından geçtiğini belirten Işık, "Fenerbahçe maçı sonrası statta çalınan şarkı da benim sorumluluk alanımda, benim ve iletişim departmanın bilgisi dahilindedir." diye konuştu.

"Bilgi eksikliğinden kaynaklanıyor"

"Bu konuda ne maç öncesi ne de maç sonrası Metin Abi (Albayrak) ile herhangi bir konuşmamız olmadı. Muhtemelen ifadeleri de bu bilgi eksikliğinden kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Çalınan şarkıda bir aşağılama, küfür, hakaret yok. Kaldı ki çalınan esprili çocuk şarkısı ezeli rakibimiz Fenerbahçe’nin taraftarları tarafından dahi mizahi bir gönderme olarak algılanmıştır. Beşiktaşlılık kültürüyle doğan büyüyen bizlerin olduğu yerde de zaten rakibimizi rencide edip aşağılayıcı iletişim faaliyetleri olmaz, olamaz. O nedenle bütün Beşiktaşlılar bilsin ki herhangi bir işten çıkarma olmamıştır. Herkes görevinin başındadır. Bu sebeple herhangi bir işten çıkartma da olmayacaktır."

Bi’ hayalimiz var! 🦅🏆🦅

Candaş Tolga Işık (@candastolga)'in paylaştığı bir gönderi ()