Beşiktaş'ta 'Şeref Turu' heyecanı

Fikret Orman Beşiktaş Şeref Turu
Fikret Orman Beşiktaş Şeref Turu

Beşiktaş Kulübü, Türkiye'nin ilk stadyum turunu Vodafone Park'ta "Beşiktaş Şeref Turu" adıyla hayata geçiriyor.

Turun tanıtımı amacıyla statta gerçekleştirilen gezide basın mensuplarına bilgi veren Orman, Avrupa kalitesinde bir stat turu düzenleyeceklerini aktardı.

Beşiktaş maçlarının çok yüksek kombine oranıyla takip edildiğini belirten başkan, stada sürekli aynı kişilerin geldiğini vurgulayarak stat gezisinin hep akıllarında olduğunu ifade etti. Dolmabahçe'nin turistik bir yer olduğunu belirten Orman, turistlerin de stadı gezme isteklerinin olduğunu söyledi. Bu projeyle Beşiktaş taraftarının kimsenin göremeyeceği yerleri görme imkanı olduğunun altını çizen Başkan, stadyumun rehberler eşliğinde gezdirileceğini belirtti.

Sözlerine düzenlenecek turun detaylarıyla devam eden başkan Orman,"Beşiktaş JK Şeref Turu ile sporseverler, 114 yıllık tarihimizin köşe taşları olan, Beşiktaş'a emeği geçmiş değerli teknik adamlar, futbolcular, Beşiktaş'ın ilkleri, başarıları, tarihe atılan imza niteliğindeki şampiyonlukları gibi bilgiler eşliğinde çim saha, mix zone, yedek kulübesi, basın tribünü, takım soyunma odası, misafir takım soyunma odası, basın toplantı odası, başkanlık locası gibi alanları da görerek stadyumu gezebilecek, green box'ta futbolcularla fotoğraf çektirebilecekler" şeklinde konuştu.

Daha sonra basın mensuplarına turun güzergahını gösteren Fikret Orman, basın tribünü, saha içi, soyunma odalarını gezdirdi. Orman son olarak Beşiktaş Müzesi'nde kulübün onursal başkanı Süleyman Seba'nın üç boyutlu teknoloji ile yapılan heykelini gösterdi.

Vodafone Park'ta 8 Eylül Cuma günü başlayacak Beşiktaş Şeref Turu'na katılan sporseverler, isme özel katılım sertifikası alacak.

Pazartesi hariç haftanın her günü 10.00-17.00 saatlerinde gerçekleştirilecek tur, 6 yaşından küçükler için ücretsiz olurken, tam bilet 25, 6-14 yaş çocuklar, öğrenciler ve 65 yaş üstü sporseverler için 15 lira olarak belirlendi. Beşiktaş Şeref Turu ve Beşiktaş Müze gezisi olarak sunulan kombin biletlerin fiyatları ise indirimli 25, tam 35 lira olacak.