Beşiktaş'tan Burak Yılmaz açıklaması

Burak Yılmaz attığı golün ardından bordo mavili armayı öperek taraftarları selamlıyor.
Burak Yılmaz attığı golün ardından bordo mavili armayı öperek taraftarları selamlıyor.

Beşiktaş yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Burak Yılmaz'la ilgilendiklerini doğruladı. Şenol Güneş'in Burak Yılmaz hakkında olumlu rapor verdiğinin altını çizen Mahmutyazıcıoğlu, olası bir transfere yeşil ışık yakmış oldu.

Beşiktaş yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, siyah beyazlı ekibin transfer gündemine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Teknik ekiple yapılan görüşmeler neticesinde dört futbolcunun kampa davet edilmediğini açıklayan Mahmutyazıcıoğlu, Burak Yılmaz’la ilgili olarak da olumlu ifadeler kullandı.

Tolgay Arslan, Gökhan Töre, Vagner Love ve Tolga Zengin’le yollarını ayıracaklarını söyleyen Şafak Mahmutyazıcıoğlu, bu kararın oyunculara tebliğ edildiğini kaydetti. Mahmutyazıcıoğlu ayrıca Tolgay Arslan’ın affedilmesinin masaya yatırıldığını ancak oybirliğiyle reddedildiğinin altını çizdi.

Burak Yılmaz iddialarına da açıklık getiren Mahmutyazıcıoğlu, Burak Yılmaz transferine sıcak baktıklarını yalanlamadı ve Şenol Güneş'in deneyimli forveti takımda görmek istediğini ifade etti.

  • Tolgay Arslan, Gökhan Töre, Vagner Love ve Tolga Zengin’e tebliğ ettik. Yollarımızı ayırıyoruz. Kendinize kulüp bulun dedik. Tolgay'ın affedilmesi konuşuldu evet ama oybirliğiyle reddedildi. Sadece yönetim kurulu da değil. Şenol hüca da oylamada vardı. Takımla ilgili kararların hepsi oybirliğiyle alınıyor. Benim Şenol hocayı istemediğimi kimse söyleyemez. Sürekli ısıtılıp ısıtılıp aynı gündem önümüze getiriliyor. Biz sürekli 'Şenol Güneş'le devam edeceğiz' diye açıklama yapmak durumunda kalıyoruz. Şenol hoca 'Beni istemediğinizi söylemediğiniz sürece ben sizinle her yola varım' diyen bir adam. 'ben burada henüz işimi bitirmedim' diyor. İmza atsak da herhalde bu haberler çıkmaya devam edecek.

MBEMBA VE HASIC İDDİALARI

  • Mbemba ile ilgimiz yok ama Hasic ile var, tüm dünyanın olduğu gibi. Ama yaşı küçük, bazı sorunlar var. 'Orkun Kökçü niye alınmadı?' deniliyor yaştan dolayı birçok sorunlar oluyor.

ŞENOL GÜNEŞ İLE YOLA DEVAM MI?

  • Benim Şenol hocayı istemediğimi kimse söyleyemez. Sürekli ısıtılıp ısıtılıp aynı gündem önümüze getiriliyor. Biz sürekli 'Şenol Güneş'le devam edeceğiz' diye açıklama yapmak durumunda kalıyoruz. Şenol hoca 'Beni istemediğinizi söylemediğiniz sürece ben sizinle her yola varım' diyen bir adam. 'ben burada henüz işimi bitirmedim' diyor. İmza atsak da herhalde bu haberler çıkmaya devam edecek.
Bu gönderiyi Instagram'da gör

❤️❤️

Burak Yılmaz (@by17)'in paylaştığı bir gönderi ()