Beşiktaş'tan fırsat transferi
10:38, 04/09/2025, PerşembeG: Güncelleme: 10:44, 04/09/2025, Perşembe

Athletic Bilbao'ya transferi son anda gerçekleşmeyen Aymeric Laporte, Beşiktaş'tan gelen teklif üzerine değerlendirmeye başladı. İspanyol stoper, Al-Nassr sözleşmesi bu yaz bitecek olması nedeniyle Süper Lig'e yönelme olasılığını masada tutuyor.
Aymeric Laporte’un, Al-Nassr’dan Athletic Bilbao’ya geçişi, belgelerin geç teslim edilmesi nedeniyle La Liga kayıt sisteminde onaylanmadı. Bu sorun, transferin son anda imkânsız hale gelmesine yol açtı.

Bu gelişmenin ardından Beşiktaş, fırsatı kaçırmadı ve deneyimli stoper için menajeriyle temas kurdu. Laporte’un durumu değerlendiriyor olması, siyah-beyazlılar için kritik bir fırsat olarak görülüyor.

31 yaşındaki savunmacı, Al-Nassr ile olan sözleşmesi yaz aylarında sona erecek. Çoğu ülkede transfer sezonunun kapanmış olması, Beşiktaş teklifinin Laporte’un kariyer tercihlerinde belirleyici olduğunu gösteriyor.

Reklam
Laporte, kariyerinde Manchester City ve Athletic Bilbao gibi kulüplerde forma giydi. İspanya A Milli Takımı’nda da 40 kez kaptanlık yapmış bir savunma oyuncusu olarak biliniyor. Beşiktaş’ın stoper güçlendirmesi için mantıklı bir hamle sayılabilir.

Siyah-beyazlı taraftarlar Laporte’un vereceği kararı bekliyor. Oyuncunun önümüzdeki günlerde net bir yanıt vermesi bekleniyor. Beşiktaş cephesi, görüşmeleri sürdürüyor.

Başlıklar :laporte
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.