Bongonda Trabzon'a döndü

Theo Bongonda
Theo Bongonda

Trabzon'dan ayrılacağını açıklayan 22 yaşındaki Belçikalı futbolcu Theo Bongonda, kendisine kulüp bulamayınca Trabzon'a döndü.

Bu sezon Süper Lig'de ve Türkiye Kupası'nda sadece 6 maçta forma şansı bulabilen Trabzonspor'un Belçikalı futbolcusu Theo Bongonda, transfer görüşmesi yapmak için yönetimden izin istemiş ve Trabzon'dan ayrılmıştı.

İtalya Serie A takımlarından Benevento ve Belçika'nın Zulta Waregem ekipleriyle görüşen 22 yaşındaki oyuncu, bu görüşmelerden olumlu bir sonuç alamayınca Trabzon'a geri döndü.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU

Sezon başında Celta Vigo'dan kiralanan Belçikalı oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bordo-mavili takıma geri döndüğünü duyurdu. Bongonda'nın Trabzonspor'daki durumu önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

Teknik direktör Rıza Çalımbay daha önce yaptığı Bongonda'yla ilgili yaptığı açıklamada; "Bongonda ayrılmak istiyor. Ondan bir türlü faydalanamadık. Zaten o bölgede oynayan çok fazla futbolcu var. Gitmek için izin istedi, biz de verdik. Büyük ihtimalle ayrılacak." ifadelerini kullandı.

Bongonda sosyla medya hesabından paylaştığı story ile Trabzon'da olduğunu duyurdu;