“Buna da kırmızı kart çıkar mı” dedirtecek hakem kararları

​“Buna da kırmızı kart çıkar mı” dedirtecek hakem kararları
​“Buna da kırmızı kart çıkar mı” dedirtecek hakem kararları

Şimdiye kadar yeşil sahalarda karşılaştığımız en ilginç kırmızı kartlar.

Futbolun en güzel aksesuarı hiç kuşkusuz gollerdir. Golsüz bir mücadele ne taraftarları ne de kulüpleri mutlu eder. Peki, futbolun sakatlıktan sonraki en kötü sürprizi nedir?

Elbette, kırmızı kart!

Futbolcuları ve takımları zor durumda bırakan, bazı maçlarda havalarda uçuşan kırmızı kartları hiçbir futbolsever görmek istemez. Tamam, tamam kabul; derbilerde rakip oyuncuların eksilmesini bazı taraftarlar arzu edebilir. Hele ki söz konusu taraftar profili, rakip takımın en etkili silahının kartla cezalandırılmasına bayılır.

Ama bizim için aslolan; holiganlar değil gerçekten futbol tutkunları. Kırmızı kart, yeşil sahalardaki en ağır ceza… Peki, futbol tarihinin en ilginç kırmızı kartlarını biliyor musunuz?

İşte yeşil sahalarda şimdiye kadar çıkan en ilginç kırmız kartlar;

Bir maçta en fazla kaç kırmızı kart çıkar? 
1, 2 ya da 5 değil bu maç tam 12 kırmızı kart çıktı. 2011-2012 sezonunda Kütahya’nın Simav İlçesi’nde Savcılarspor ile Karacahisarspor arasında oynanan amatör küme mücadelesinde iki takım oyuncuları birbirine girdi. Olaya karışan 22 futbolcudan 12’si kırmızı kart gördü. Hal böyle olunca da hakem maçı tatil etti.
Bir maçta en fazla kaç kırmızı kart çıkar? 1, 2 ya da 5 değil bu maç tam 12 kırmızı kart çıktı. 2011-2012 sezonunda Kütahya’nın Simav İlçesi’nde Savcılarspor ile Karacahisarspor arasında oynanan amatör küme mücadelesinde iki takım oyuncuları birbirine girdi. Olaya karışan 22 futbolcudan 12’si kırmızı kart gördü. Hal böyle olunca da hakem maçı tatil etti.
Yok, böyle bir şey!
Bu sezon çıkan kırmızı kartların en garibi bu olsa gerek. İngiltere altıncı küme maçında geçtiğimiz aylarda Salford City ile Bradford Park Avenue karşı karşıya geldi. Mücadele sırasında Salford City kalecisi Max Crocombe saha kenarına tuvaletini yaptığı için kırmızı kartla cezalandırıldı.
Yok, böyle bir şey! Bu sezon çıkan kırmızı kartların en garibi bu olsa gerek. İngiltere altıncı küme maçında geçtiğimiz aylarda Salford City ile Bradford Park Avenue karşı karşıya geldi. Mücadele sırasında Salford City kalecisi Max Crocombe saha kenarına tuvaletini yaptığı için kırmızı kartla cezalandırıldı.
KAYNAK / EN İLGİNÇ KIRMIZI KARTLAR