Burak'ın kaza yaptığı otomobil, bakın kimin çıktı!

​Burak'ın kaza yaptığı otomobil, bakın kimin çıktı!
​Burak'ın kaza yaptığı otomobil, bakın kimin çıktı!

Sarıyer taraflarında Burak Yılmaz'ın geçirdiği büyük kazanın ardından ilginç bir detay daha ortaya çıktı. Milli futbolcunun kullandığı lüks aracın, Fatih Terim'in damadı Volkan Bahçekapılı'ya ait olduğu öğrenildi.

İstanbul Sarıyer taraflarında dün gece Burak Yılmaz kontrolündeki lüks bir araç, taklalar atarak park halindeki bir araca çarpmıştı. Olay sonrasında kazanın olduğu yerde Polis kimseyi bulamamıştı. Bugün ise olayla ilgili bazı önemli detaylar ortaya çıktı.

Hürriyet'in haberine göre; Fatih Terim'in damadı olan Volkan Bahçekapılı'nın ortağı olduğu Ercar Motors'a ait olan lüks araç, olay sonrası kullanılamaz hale geldi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, gerekli incelemeleri yaptıktan sonra aracı Yeniköy'de bulunan bir otoparka çekti. Birçok görgü tanıdığının ifadesi ile kazayı yapanın Burak Yılmaz olduğu kesin olurken, sonrasında aracı kimin polisten alacağı merak konusu oldu. Her iki aracın maliyetinin ise, ortalama olarak 3 milyon TL'yi aştığı öğrenildi.

Olaya yakından şahit olduğunu iddia eden bir görgü tanığı ise olayı şu şekilde anlattı;

  • "Araç buradan geldi. Baktım araba takla atarak bariyerleri aştı. Cipe çarptı, ters döndü. İçindekinin Burak olduğunu da bilmiyordum. Koştum zaten kapıyı açtım çıktı. Ambulans ister misiniz ? diye sordum. 'Yok' dedi. Burak Yılmaz'dı. Daha sonra siyah bir minibüs geldi. Galiba Selçuk İnanla, Olcan Adın da geldiler. Burak'ı aldılar, götürdüler. Durumu iyiydi. Herhangi bir şeyi yoktu. Selçuk İnanla birlikte bindi, minibüse gitti. Ben o sırada karşı yoldaydım"