Cardiff, Sala'nın bonservisini ödemek istemiyor

Sala için Fransız taraftarlar anma töreni düzenlemişti.
Sala için Fransız taraftarlar anma töreni düzenlemişti.

Geçtiğimiz günlerde uçağı Manş Denizi'ne düşen Emiliano Sala'nın hayatını kaybetmesinin ardından Cardiff'in oyuncunun bonservisini ödememek için çeşitli gerekçeler öne sürdüğü ortaya çıktı.

Fransız ekibi Nantes'dan Cardiff'e 15 milyon sterlin karşılığında transfer olduğu açıklanan Arjantinli futbolcu Emiliano Sala'yı taşıyan uçak Manş Denizi üzerinde kaybolmuştu.

Günler süren arama çalışmalarının ardından ölü bedenine ulaşılan Sala ile ilgili tartışmalar bitmedi. Oyuncunun yeni kulübü Cardiff, İngiliz basınında yer alan haberlere göre transfer bedelini ödememek için her yola başvuruyor.

Menajerden itiraf: Fiyat yükseltmek için speküle ettik

Transferin gerçekleşmesinde aracı olan menajer Willie McKay'in Sala'yı Cardiff'e transfer olmaya ikna etmek için gönderdiği mail ortaya çıktı. McKay'in bu mailde oyuncuyla ilgilenen diğer kulüp isimlerinin, fiyat yükseltmek amacıyla bilerek spekülasyon yaptıklarını itiraf ettiği yazıyor.

  • Cardiff City'nin ise bu maili, İskoç menajerin Nantes kulübü için çalıştığına kanıt göstererek FIFA'ya başvuruda bulunacağı ifade edildi.