Carlos Kameni: Umarım Fenerbahçe'den ayrılırım

Carlos Kameni'nin İstanbul'a geldiği ilk gecen bir kare.
Carlos Kameni'nin İstanbul'a geldiği ilk gecen bir kare.

Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan Carlos Kameni, sarı lacivertli takımdaki geleceğini ve İstanbul'da yeşil sahalardan uzak geçen günlerini İspanyol basınına anlattı. Kameni, Fenerbahçe'de kalmasının imkansız olduğunu ve yaz transfer döneminde ayrılmak istediğini söyledi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe forması giyen kaleci Carlos Kameni, sarı lacivertli takımdaki geleceğine ilişkin ünlü İspanyol gazetesi Marca’ya konuştu.

Fenerbahçe forma şansı bulamayan deneyim eldiven, bu durumdan oldukça şikayetçi olduğunu belirtti ve bu şekilde 1 yıl daha İstanbul’da kalamayacağının altını çizerek yaz transfer döneminde takımdan ayrılmak istediğini söyledi.

  • Marca, Kameni’nin açıklamalarını, "2017 yazında 3 yıllık sözleşmeyle Malaga'dan İstanbul'a giden Kamerunlu kaleciye özgün ve tahmin edilemez bir mobbing uygulanıyor” başlığıyla servis etti.

“BURADA KALMAM İMKANSIZ, UMARIM BU YAZ AYRILABİLİRİM”

  • Bu kadar moral bozucu olay yaşamama rağmen futbolu bırakmayı düşünmüyorum. Hala en üst seviyede devam edebilirim. İspanya'ya dönmek istiyorum. Bu şekilde 1 yıl daha geçirmek benim için imkansız. Yeni bir teknik direktör vardı, Aykut Kocaman. Kasım ayında beni kadronun dışında bıraktı ve herhangi bir neden göstermedi. Ardından Cocu geldi, ben yine oynayamadım. Antrenmanımı yapıyorum ve ardından eve gidiyorum. Umarım, bu yaz Fenerbahçe'den ayrılabilirim. Hiç hoş olmayan bir durum yaşıyorum.

Fenerbahçe ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan Carlos Kameni, sarı lacivertli formayla görev aldığı 16 resmi maçta kalesinde 20 gol gördü ve 4 müsabakada rakiplerine gol sevinci yaşatmadı.

TÜRK FUTBOLUNA ELEŞTİRİ

  • Bu sadece burada olur. Türk futbolu çok garip." diyerek sözlerini sürdüren Kameni, "Burası farklı bir dünya. Buraya ilk geldiğimde farklı şeyler söylenmişti, şimdi böyle şeyler yaşıyorum. Böyle olacağını hayal bile edemezdim. Van Persie, Pepe, Sneijder veya Podolski gibi yıldızlar da buradan güzel bir şekilde ayrılamamıştı. Değişen bir şey yok. Bu ülkedeki futbol dünyası çok garip. Umarım, buradaki durumumu önümüzdeki aylarda çözebilirim.