Cengiz Ünder, Şampiyonlar Ligi'ni de boş geçmedi!

Cengiz Ünder, Şampiyonlar Ligi'ni de boş geçmedi!
Cengiz Ünder, Şampiyonlar Ligi'ni de boş geçmedi!

Roma formasıyla Serie A'da başarılı bir performans sergileyen Cengiz Ünder, takımına Şampiyonlar Ligi'nde de katkı vermeye devam ediyor. Milli gururumuz Ukrayna deplasmanında da fileleri havalandırırken, Devler Ligi'nde gol atan en genç oyuncu unvanını elde ederek tarihe geçti.

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Roma, deplasmanda Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk ile karşı karşıya geldi. İtalyanlar, ilk yarının sonlarına doğru milli yıldızımız Cengiz Ünder ile öne geçmeyi başarsa da ikinci yarı skoru koruyamadı ve Ukrayna deplasmanından 2-1 mağlup olarak döndü.

Alınan bu sonuç, her ne kadar Roma taraftarlarını üzse de Cengiz'in performansı ve golü Türk futbolseverleri gururlandırdı.

Mücadeleye ilk 11’de başlayan milli yıldız Cengiz Ünder, 41. dakikada Dzeko’nun pasında ceza sahası içinde kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda fileleri havalandırdı.

Ev sahibi ekip ise gollerini 52. dakikada Facundo Ferreyra, 71. dakikada Fred ile buldu.

Şampiyonlar Ligi’nde ilk maçına çıkan milli gururumuz Cengiz, Devler Ligi'ndeki ilk golüyle buluşurken, aynı zamanda gol atan en genç oyuncu unvanını da elde etti.

🇹🇷 İlk gol, 3 puan 👊🏻💪🏻 🇮🇹 Primo gol, tre punti 👊🏻💪🏻

Cengiz Ünder (@cengizunder)'in paylaştığı bir gönderi ()