Cenk Tosun: Henry de 14 numara giyiyordu

Cenk Tosun
Cenk Tosun

İngiltere Premier Lig'de Everton'da formasıyla mücadele eden Cenk Tosun Everton Kulübü'nün internet sitesine konuştu. İşte Cenk Tosun'un birbirinden samimi açıklamaları...

Devre arasında Beşiktaş'tan Everton'a transfer olan ve kısa sürede attığı goller ve performansıyla İngiliz ekibinde taraftarın sevgilisi haline gelen Cenk Tosun, özel ilgi görmeye devam ediyor.

Everton Kulübü, Cenk Tosun'la ilgili olarak dikkat çeken bir röportaj yayınladı ve milli futbolcudan övgü dolu sözlerle bahsedildi.

Cenk Tosun'un kulübe verdiği röportajdan öne çıkan bölümler;

"ADAPTASYON SÜRECİNİ ATLATTIM"

  • "Tottenham'a karşı oynadığım ilk maçın öncesinde doğru düzgün antrenman yapamadım. Bu benim performansımı etkiledi. Ancak sonrasında 2-3 hafta içerisinde toparlandım. Büyük umutlarla Everton'a geldim. Sam Allardyce, performansım artınca bana şans verdi. Artık adaptasyon sürecini atlattım. Umarım her hafta ve uzun yıllar, Everton için daha fazla önemli işler yapacağım."

"TÜRKİYE'Yİ SEÇMEM ÇOK KOLAY OLDU"

  • "Vatanseverlik, ailemizin temel değerlerinden biridir. Maçtan önce milli marşımız çaldığında her zaman kendimi harekete geçiriyorum. Yani, Türkiye ve Almanya arasında seçim yapmak bu yüzden çok kolay oldu."

"HENRY DE 14 NUMARA GİYİYORDU"

  • "23 numarayı Seamus Coleman giyiyordu. Bu yüzden 23 numarayı aklımdan çıkardım. Daha sonra dikkatimi 14 numara çekti. Thierry Henry gibi bazı büyük yıldızlar bu numarayla oynadı, ben de 14'ü seçmeye karar verdim."

"TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU"

  • "Attığım gollerle, getirdiğim puanlarla gurur duyuyorum. Goodison Park'ta Brighton!a attığım iki golü asla unutmayacağım. Taraftarların çıldırdığını gördüm ve tüylerim diken diken oldu."

🇹🇷 Helal be Tosun Paşa.

gztspor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()