Cenk Tosun ilk golünü attı ama yetmedi!

Cenk Tosun
Cenk Tosun

Cenk Tosun, Everton formasıyla ilk golünü Burnley karşısında attı ancak milli futbolcumuzun bu golü puan almaya yetmedi. Burnley ikinci yarıda bulduğu gollerle Everton'ı 2-1 mağlup etti.

İngiltere Premier Lig 29. hafta mücadelesinde temsilcimiz Cenk Tosun’un forma giydiği Everton ile Burnley karşı karşıya geldi.

Turf Moor Stadı’nda oynanan mücadelede sahadan galibiyetle ayrılan taraf, 2-1’lik skorla Burnley oldu. Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri 56. dakikada Ashley Barnes ve 80. dakikada Chris Wood oldu. Everton’ın tek sayısı ise 20. dakikada Cenk Tosun’dan geldi. Everton'da ayrıca Ashley Williams, 90. dakika gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı.

Cenk Tosun'un gol sevinci.
Cenk Tosun'un gol sevinci.

Cenk Tosun böylece Premier Lig kariyerindeki ilk golünü atmış oldu. Milli futbolcumuz ayrıca, 4 Mayıs 2013’te Reading formasıyla Fulham’a gol atan Jem Karacan’ın ardından Premier Lig’de rakip fileleri havalandıran ilk Türk olarak da tarihe geçti.

Alıncan bu sonucun ardından Everton 34 puanda kalırken, Burnley ise puanını 40’a yükseltti. Ligde önümüzdeki hafta Everton sahasında Brighton & Hove’u ağırlayacak. Burnley ise West Bromwich deplasmanına konuk olacak.

Cenk Tosun'un golünden sonra Everton...
Cenk Tosun'un golünden sonra Everton...

🇹🇷 Cenk Tosun ilk golünü attı!

gztspor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()