Duygusal anlar: Ronaldo hüngür hüngür ağladı

Cristiano Ronaldo ağlıyor.
Cristiano Ronaldo ağlıyor.

● Futbol tarihinin gelmiş geçmiş en büyük yetenekleri arasında gösterilen Cristiano Ronaldo, kariyerinin en samimi ve duygusal röportajını Piers Morgan'a verdi.

● Çocukluk döneminde pek iyi iletişimin kuramadığı babası Jose Dini Aveiro'nun kendisi hakkında verdiği bir röportajı ilk kez izleyen Portekizli yıldız, gözyaşlarına hakim olamadı.

● Cristiano Ronaldo ayrıca bazı asılsız haberler sebebiyle onuruyla oynandığını ve ailesine karşı utandığını ifade etti.

Cristiano Ronaldo, annesi ve babasıyla birlikte.
Cristiano Ronaldo, annesi ve babasıyla birlikte.

  • Babası Jose Dini Aveiro'nun EURO 2024 öncesinde kendisi hakkında söylediklerini ilk kez izlediğini ifade eden Ronaldo, gözyaşları içinde "Bu söyleşi komik olur diye düşünüyordum, ağlamayı beklemiyordum. Ama bu videoyu daha önce hiç izlememiştim." dedi.

"UTANDIM, ONURUNUZLA OYNUYORLAR"

Kathryn Mayorga'ya tecavüz ettiği iddiaları hakkında kamuoyunun ilk kez duyacağı açıklamalarda bulunan Portekizli futbolcu, yaşadığı zorlu süreci anlattı. Cristiano Ronaldo, bu tarz haberler sebebiyle onuruyla oynandığını ve bu durumdan ailesi ve çocukları karşısında çok utandığını ifade etti.

  • "Bir gün kız arkadaşımla birlikte evde oturuyordum, TV'de benimle ilgili tecavüz iddiaları konuşuluyordu. Merdivenden çocukların geldiklerini görünce hemen kanalı değiştirdim, çünkü utandım. Utandım! Bir kız arkadaşınız, aileniz var. Çocuklarınız var. Dürüstlüğünüze iftira atılıyor, bu çok kötü bir durum. Onurunuzla oynuyorlar."

Cristiano Ronaldo ve babası.
Cristiano Ronaldo ve babası.