Demirkol'dan Belhanda'ya: Sen komutansın! Nasıl çıkarsın ya?

Younes Belhanda attığı pasın ardından alan değiştiriyor.
Younes Belhanda attığı pasın ardından alan değiştiriyor.

Mehmet Demirkol, Galatasaray forması giyen Younes Belhanda'nın Fenerbahçe derbisinde oyundan çıkmak istemesini sert bir dille eleştirdi. Demirkol, Galatasaray'ın 10 numarasının rakip 10 kişiyken kırmızı kart görmekten çekinerek oyundan çıkmasının kabul edilebilir bir şey olmadığını belirtti.

Yayıncı kuruluş beIN SPORTS yorumcusu Mehmet Demirkol, Kadıköy’de 1-1 sona eren Fenerbahçe – Galatasaray derbisinin ardından sarı kırmızılı ekibin 10 numarası Younes Belhanda’nın oyundan çıkmasını eleştirdi.

Fenerbahçe’nin 10 kişi kaldığı bir müsabakada Galatasaray’ın 10 numarasının kendi isteğiyle oyundan çıkmasının kabul edilebilir olmadığını belirten Mehmet Demirkol, bugün itibariyle takımdan gönderilse itiraz edemeyeceğinin altını çizdi.

  • "Galatasaray’ın 10 numarası, kulübün tarihi açısından çok kritik ve çok önemli bir maçta Fenerbahçe 10 kişi kalmışken nasıl oyundan çıkar? 20 yıllık bir tarihi değiştireceksin ve şampiyonluk yarışında öne geçeceksin. Yani bütün maçları kazansan şampiyonsun. Sonrasında zor maçlar var ama kendine güvenin farklı olur. Bir oyuncu kendisini bu duruma nasıl koyar? Sen 10 numarasın ya! Maçı yöneteceksin, oyunu yöneteceksin, oyunu alacaksın! Senin işin bu! Sen nasıl oyundan çıkarsın? Galatasaray bugün itibariyle Belhanda’yla ilişkisini kesse bir şey diyemem, itiraz edemem. Sen orada komutansın ya! Sen nasıl çıkarsın abi? İnanılır gibi bir şey değil. Ayağı kırılsa oynayacak oyuncular tanıyorum! Sen Galatasaray’ın 10 numarasısın. Kabul edilebilir bir şey değil."
Bu gönderiyi Instagram'da gör

💥 Fatih Terim, Ali Palabıyık'a ateş püskürdü.

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()