Demokratik Kongo Teknik Direktörü'nden oyuncularına fedakarlık sözleri!
01:35, 18/06/2026, Perşembe

Sebastien Desabre
FIFA Dünya Kupası K Grubu'nda Portekiz ile 1-1 berabere kalan Demokratik Kongo Cumhuriyeti'nde Teknik Direktör Sebastien Desabre, maçın ardından açıklamalarda bulundu.
Dünya Kupası'nda tarihi bir şekilde Portekiz'den 1 puan almayı başaran Demokratik Kongo Cumhuriyeti'nin tecrübeli teknik adamı Sebastien Desabre, maç sonu duygu ve düşüncelerini dile getirdi. Desabre, oyuncularından gurur duyduğunu söyledi.

Sebastien Desabre
"Oyuncular inanılmaz bir adanmışlık ve fedakarlık gösterdi. Maç planını tam olarak istediğimiz şekilde uyguladık ve duran toptan gol bulduk."
"Oyuncularımla gurur duyuyorum. Demokratik Kongo Cumhuriyeti'ni çok olumlu bir şekilde temsil ettiler ve tüm ülke bunu hak ediyor."

Zpor
Ronaldolu Portekiz, Dünya Kupası'na hayal kırıklığıyla başladı | Portekiz: 1 Demokratik Kongo: 1
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.