Derbinin VAR’ı Ali Palabıyık oldu
14:44, 02/11/2018, CumaG: Güncelleme: 14:48, 02/11/2018, Cuma

Ali Palabıyık, karşılaşmanın başlangıç düdüğünü çalarken.
Galatasaray ile Fenerbahçe arasında bu akşam Türk Telekom Stadyumu’nda oynanacak derbinin Video Yardımcı Hakem’i (VAR) Ali Palabıyık oldu. Barış Şimşek ise bu zorlu mücadelede Video Yardımcı Hakem Asistan’ı (AVAR) görevinde bulunacak.
Spor Toto Süper Lig
’in 11. haftasında Galatasaray
, bu akşam saat 21.00’de başlayacak karşılaşmada sahasında Fenerbahçe
ile oynayacak. Fırat Aydınus
’un yöneteceği maçta Serkan Ok
ve Aleks
Taşçıoğlu da Aydınus’un yardımcılıklarını yapacak.
Dev derbinin
VAR
hakemi de belli oldu. Riva’daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri
’nde yer alan VAR
merkezinde bu akşam Video Yardımcı Hakem koltuğunda Ali Palabıyık oturacak. Palabıyık’a Video Yardımcı Hakem Asistan’ı olarak Barış Şimşek eşlik edecek.Türkiye Futbol Federasyonu, ayrıca FIFA kokartlı yardımcı hakem Tarık Ongun’u da bu akşamki mücadeleye AVAR olarak atadı.
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.