Fenerbahçe'den kovulmuştu: Tedesco'ya yeni talip çıktı

Bu sezonu Trendyol Süper Lig devi Fenerbahçe’de geçiren ancak alınan Galatasaray mağlubiyeti sonrası görevden alınan Teknik Direktör Domenico Tedesco’ya Almanya’dan talip çıktı. 40 yaşındaki çalıştırıcının yeni adresi merak konusu haline geldi.
Uzun yıllar Almanya’da çalıştıktan sonra Fenerbahçe’nin başına geçen ancak burada da görevinden alınan Teknik Direktör Domenico Tedesco’ya bir takım radarına aldı. İtalyan antrenörün bir sonraki durağının neresi olacağı gündeme geldi.

Domenico Tedesco’ya Almanya’dan bir talip daha
Domenico Tedesco’nun yeni adresiyle ilgili Avrupa basınında dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Son olarak Fenerbahçe SK’de görev yapan genç teknik adam için Almanya Bundesliga’dan bir kulübün daha devreye girdiği öne sürüldü. İddialara göre Borussia Mönchengladbach, Tedesco’yu takımın başına getirmek istiyor.

Borussia Mönchengladbach temasta
İtalyan gazeteci Nicolo Schira’nın haberine göre Bundesliga ekibi Borussia Mönchengladbach, Domenico Tedesco ile görüşmelerini sürdürüyor. Alman temsilcisinin, 40 yaşındaki teknik adamla iki yıllık sözleşme konusunda temas halinde olduğu aktarıldı.

Reklam
Fenerbahçe sonrası yeni sayfa
Sezon içerisinde Fenerbahçe ile yollarını ayıran Tedesco, sarı-lacivertli takımın başında çıktığı 45 maçta 2 puan ortalaması yakalamıştı.


Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.