Emre Mor bitti

Emre Mor Galatasaray formasıyla.
Emre Mor Galatasaray formasıyla.

Emre Mor'un menajeri Erik Alonso, genç futbolcunun Galatasaray'a transfer olduğunu duyurdu.

Kişisel talepleri nedeniyle Galatasaray'ın Emre Mor transferinin uzamasına neden olan menajer Erik Alonso'nun twitter da yaptığı paylaşımla genç oyuncununun artık sarı kırmızılı olduğu resmen açıklandı.

Sözleşme imzalamak için yarın İstanbul'a gelecek olan oyuncu hakkında İspanyol basınının yaptığı son dakika haberlerine göre Galatasaray'ın Emre Mor ve Celta Vigo ile anlaştığı, milli futbolcunun antrenmana çıkmayarak takım arkadaşlarıyla vedalaştığı belirtildi.

Emre Mor röportaj
Emre Mor röportaj

Erik Alonso paylaşımlarıyla tepki çekti

Uzun süredir Galatasaray gündeminde olan Emre Mor'un menajerlik görevini üstlenen Erik Alonso sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla sarı kırmızılı taraftarlardan büyük tepki görmüştü. Sürekli genç oyuncuyu eleştiren ve olası transferdeki kişisel çıkar talebine değinen paylaşımlar yapan WBD Menajerlik CEO'su Erik Alonso resmi twitter hesabından yaptığı son paylaşımla tepkisini çektiği bütün Galatasaray taraftarlarının içini rahatlattı.

3 yıl önce milli takımda gösterdiği performansla Alman devi Borussia Dortmund'a transfer olup, yüksek kanıya göre genç yaştaki bu hızlı yükselişinin getirileri altında ezilen ve beklenilenin çok altında bir performans sergilemesine karşı eşsiz yeteneklere sahip olan milli futbolcu uzun süredir Galatasaray yönetiminin radarında olmasına ve görüşmeler yapılmasına rağmen gerek Galatasaray yönetiminin oyuncunun istikrarsızlığına dayanan tereddütleri, gerek menajer Erik Alonso'nun ve Emre Mor'un talepleri transfer sürecini bir hayli uzatmıştı.

Emre Mor Celta Vigo formasıyla
Emre Mor Celta Vigo formasıyla

Son sözler söylenirken İspanyol basını tarafından yapılan ilk açıklamalara göre Galatasaray'ın Emre Mor'u Celta Vigo'dan satın alma opsiyonuyla kiralayacağını ve İspanyol kulübün bir sonraki satıştan da pay alacağını belirtti.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

🦁 Emre Mor, Galatasaray'da.

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()