Eski kız arkadaşı Eboue'ye büyü yapmış!

Eski kız arkadaşı Eboue'ye büyü yapmış!​
Eski kız arkadaşı Eboue'ye büyü yapmış!​

Maddi açıdan oldukça zor duruma düşen ve intihar etmeyi düşündüğünü açıklayan Galatasaray'ın eski sağ bek Emmanuel Eboue gündeme bir anda oturmuştu. Bu durumla ilgili Gana'da yayınlanan bir programda bomba bir iddia ortaya atıldı.

Geçtiğimiz günlerde geçirdiği zor günler nedeniyle intiharın eşiğine geldiğini açıklayan Eboue hakkında Gana'da çarpıcı bir iddia öne atıldı.

CNN Türk Spor'da Sercan Tezcanoğlu'nun yaptığı habere göre; büyücülüğün etkili bir şekilde halen devam ettiği Gana'da konuşan Cadı Doktoru Nana Bonsam, Eboue'ye büyü yapıldığını ileri sürdü.

Gana'da yayın yapan Kasapa FM'deki bir spor programına katılan Bonsam, Eboue'nin geçirdiği zor günlerin sorumlusunun eski kız arkadaşı olduğunu söyledi. Bonsam, Fildişi Sahilli futbolcunun eski kız arkadaşı tarafından büyülendiğini öne sürdü.

Ünlü Cadı Doktoru, Eboue'nin eski kız arkadaşına evlenme sözü verdiği sonra nedensiz bir şekilde vazgeçtiği için ona kızan kız arkadaşının ona büyü yaptığını belirtti. Eboue'nin düştüğü durumdan kurtulması için derhal eski kız arkadaşında özür dilemesi gerektiğine vurgu yapan Bonsam, lanetin bu şekilde kalkacağını dile getirdi.

  • İki hafta önce İngiliz basınına konuşan Eboue bütün servetini kaybettiğini, eşinin kendisinden boşanıp tüm mal varlığını aldığını söylemiş, polislerden kaçtığını yakında evsiz kalacağını açıklamıştı.

RONALDO'YA BÜYÜ YAPMIŞTI

Ganalı cadı doktoru Bonsam,2014 Dünya Kupası'nda da yaptığı açıklamalarla gündeme gelmişti. Portekiz-Gana maçı öncesi Cristiano Ronaldo'nundizinden sakatlanmasını kendi yaptığı büyüye bağlayan Bonsam, Ronaldo'nun iyileşip maça yetişmesinin ardından yaptığı büyünün başarısız olduğunu kabul etmek zorunda kalmış ve Ganalılardan özür dilemişti. Maçı Portekiz 2-1 kazanırken galibiyet golünü Ronaldo atmıştı.