Eski Süper Lig oyuncusundan olay itiraf: Soyunma odasında şok sözler

Adana Demirspor’da forma giydiği döneme ilişkin açıklamalar yapan eski futbolcu, takım arkadaşıyla ilgili dikkat çeken iddialarda bulundu.
Süper Lig’de 2021-2023 yılları arasında Adana Demirspor forması giyen Birkir Bjarnason, eski takım arkadaşı Younes Belhanda hakkında çarpıcı iddialar ortaya attı.
Bjarnason, İzlanda basınına verdiği röportajda yaşadıklarını anlatırken soyunma odasında gergin anlar yaşandığını ileri sürdü.

Bjarnason’un açıklamalarından ilgili kısım şöyle:
"5'e 5 maç yapıyorduk. Belhanda topu aldı, benden uzaklaştı, başka birinden bir darbe aldı. Sonra ben ona baskı yapmaya devam ettim. Döndü ve kasıklarıma vurdu, ardından çeneme sert bir yumruk attı. Yere düştüm. Ben de ona vurmak için kalktım ama diğer oyuncular ayırdı. Montella olup bitenleri görmüş gibi davranmadı."

"İçeri girdik, başkan yardımcısı gelip onun adına özür diledi. Ben de iyi olmadığımı, onu idmanda görürsem bacaklarını kıracağımı söyledim. Bir önceki sezon 'Boğa' lakaplı bir Türk futbolcuyla tartışmıştı. Soyunma odasına gönderilmişti. Antrenmandan sonra içeri girdiğimizde elinde bıçakla bizi bekliyordu. Bu yüzden bana da saldıracağından endişelenmeye başladım. Sonra özür diledi ama onunla konuşmak istemedim."

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.