Falcao sonunda bitti: Taraftarın gözü KAP'ta

Radamel Falcao Galatasaray'da
Radamel Falcao Galatasaray'da

Monaco Falcao'nun Galatasaray'a transferi durumunda forvet hattında oluşacak oyuncu eksikliği sorununu Leicester City’nin Cezayirli golcüsü Islam Slimani’yi kiralık olarak kadrosuna katarak giderdi. Yapılan bu hamle Kolombiyalı golcünün transferini hızlandırdı.

Galatasaray'da yaklaşık bir aydır süren Radamel Falcao'nun transfer sürecinde nihayet sona gelindi. Kolombiyalı futbolcuyla çok önceden anlaşan sarı-kırmızılar bir süredir oyuncunun rakımı Monaco ile görüşme halindeydi.

Falcao'nun yeri Slimani ile dolduruldu

Monaco geçiğimiz sezon Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giyen Islam Slimani'yi kadrosuna kattı.
Monaco geçiğimiz sezon Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giyen Islam Slimani'yi kadrosuna kattı.

Monaco geçtiğimiz sezon da Fenerbahçe’de kiralık olarak forma giyen Cezayirli forvet Islam Slimani'yi kadrosuna katmasıyla Galatasaray'a transferi muhtemel olan Falcao ile eksilen hücum bölgesini doldurdu. Bunun yanı sıra mevcut diğer pürüzler de Monaco Kulübü ile yapılan görüşmeler sırasında aşıldı.

Kamuyu Aydınlatma Platformu(KAP)
Kamuyu Aydınlatma Platformu(KAP)

Galatasaray'ın gün içinde Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaklaşık bir aydır gündeminde bulunan Falcao transferiyle ilgili açıklama yapması bekleniyor.

Yarın İstanbul'da

Radamel Falcao, Abdurrahim Albayrak
Radamel Falcao, Abdurrahim Albayrak

Galatasaray yönetimi de yarın Falcao'yu İstanbul'a getirip, cuma günü Türk Telekom Stadyumu'nda görkemli bir imza töreni yapmayı planlıyor. Ayrıca yıldız futbolcunun Galatasaray'ın Türk Telekom Arena'da Konyaspor ile oynayacağı maçta da sahada olması bekleniyor.

İlk maçta sahada

Teknik direktör Fatih Terim de Kolombiyalı yıldızın KAP açıklamasını bekliyor. Terim, Falcao'yu da Drogba'da olduğu gibi gelir gelmez sahaya sürmeyi düşünüyor. Öte yandan Terim, diğer transfer gelişmeleriyle ilgili de sürekli yönetimle görüşmelerini sürdürüyor