Fatih Terim sol beke onu istiyor: Inter 20 milyon Avro ödemişti

Dalbert
Dalbert

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in Asamoah'tan gelen olumsuz haberler üzerine sol bek için Inter'de forma giyen Dalbert Henrique Chagas Estevao'yu istediği öğrenildi.

Galatasaray'da sol bek transferi için çalışmalar sürüyor. Juventus'ta forma giyen Asamoah'tan gelen olumsuz haberler üzerine sarı-kırmızılı kulübün alternatif isimleri gündeme aldığı öğrenildi.

Habertürk'te yer alan habere göre; Galatasaray, Fatih Terim'in isteği üzerine Inter'de forma giyen Brezilyalı sol bek Dalbert Henrique Chagas Estevao için harekete geçti.

FATİH TERİM BİZZAT İLGİLENECEK

Fatih Terim'in yakın çevresiyle yaptığı konuşmalarda transferle bizzat ilgileneceği ve Galatasaray'ın menfaatleri için kişisel dostluklarını kullanacağı öğrenildi.

Terim'in, sezon başında Fransa'nın Nice kulübünden 20 Milyon Avro'ya Inter'e transfer edilmesine karşın yeterince forma şansı bulamayan 24 yaşındaki oyuncuyu, uygun bir bedelle kiralamak istediği öğrenildi. Inter'in 20 milyon Avro bedel ödeyerek transfer ettiği Dalbert'in şu anki piyasa değeri 12 milyon Avro olarak tahmin ediliyor.

INTER'DE FAZLA FORMA ŞANSI BULAMADI

Hem sol bekte hem de orta sahanın solunda oynayabilen Brezilyalı futbolcu, Inter'de bu sezon fazla forma şansı bulamadı. Nice formasıyla geçtiğimiz sezon 38 maçta forma giyip 4 gol atan Dalbert, Serie A'da ise bu sezon sadece 8 maçta forma giydi.

Forma giydiği 8 maçın sadece 3'ünde ilk 11 başlayan Dalbert, iki kez 90 dakikayı tamamlayabildi. Brezilyalı futbolcu, son 3 maçta ise sadece 53 dakika görev alabildi.