Fenerbahçe ligin 8.haftasında Yeni Malatyaspor'u ağırlayacak

Fenerbahçe ligin 8.haftasında Yeni Malatyaspor'u ağırlayacak
Fenerbahçe ligin 8.haftasında Yeni Malatyaspor'u ağırlayacak

Ligde bu sezon istediği sonuçları alamayan Fenerbahçe, ligin yeni ekiplerinden Yeni Malatyaspor'u Kadıköy'de ağırlayacak. Peki, Fenerbahçe-Yeni Malatyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig'de heyecan Milli maç arasının ardından yarın başlayacak ve hafta sonu oynanacak maçlarla devam edecek.

Ligde bu sezon aldığı dengesiz sonuçlarla sadece 11 puan toplayan ve 7.sırada bulunan Fenerbahçe, son 2 maçında 4 puan toplayan ve bir çıkış yakalayan Yeni Malatyaspor'u ağırlayacak. Peki, Fenerbahçe-Yeni Malatyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

FENERBAHÇE-YENİ MALATYASPOR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe'nin Yeni Malatyaspor'u Kadıköy Ülker Stayumu'nda ağırlayacağı maç 15 Ekim Pazar günü oynanacak.

Saat 19:30'da başlayacak mücadele beIN Sports ekranlarından canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe ve Evkur Yeni Malatyaspor, Süper Lig'de tarihlerinde ilk kez karşılaşacak.

İki takım daha önce Türkiye Kupası'nda karşılaşmış, Yeni Malatyaspor maçtan 2-1'lik galibiyetle ayrılmıştı.

FENERBAHÇE'DE HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

Fenerbahçe Futbol Takımı, Süper Lig'in 8. haftasında 15 Ekim Pazar günü sahasında yapacağı Evkur Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen idmanın ilk bölümünde salonda kuvvet ve dayanıklılık çalışmaları yapıldığı bildirildi.

Antrenmanın ikinci bölümde ise sahada ısınma ve koordinasyon hareketleri gerçekleştirildiği kaydedildi. Daha sonra 2 gruba ayrılan futbolcuların 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından antrenmanı dar alanda yapılan çift kale maçla tamamladığı aktarıldı.

Sarı-lacivertli kulübün asbaşkanlarından Ali Yıldırım'ın da çalışmanın bir bölümünü izlediği belirtildi.

Fenerbahçe, Evkur Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

YENİ MALATYASPOR'DA FENERBAHÇE MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Süper Lig’in 8. haftasında deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Evkur Yeni Malatyaspor, günü sabah saat: 11.00’de yaptığı antrenmanla geçirdi.

Teknik Direktör Erol Bulut yönetiminde taktik bir çalışma yapan sarı kırmızılılarda ülkelerinin milli takımlarında bulunan oyunculardan Sadio Diallo’nun çalışmalara dahil olduğu, Khalid ve Farnolle’nin ise yarın katılacağı belirtildi.

Malatya temsilcisinde sakatlığı süren orta saha oyuncusu Azubuike ve kart cezalıları Rahman Buğra ile Chebake, Fenerbahçe karşısında forma giyemeyecek.Bu arada takımın Antalya’daki kampını ziyaret eden Kulüp Başkanı Adil Gevrek, İHA’ya yaptığı açıklamada hafta sonu oynanacak Fenerbahçe maçında takıma güvendiğini kaydetti.

Başkan Adil Gevrek: "Ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarına olan inancım tam"

Milli arayı en iyi şekilde değerlendirdiklerini belirten Gevrek;

  • "Takımımız milli arada Antalya kısa bir kamp süreci geçirdi. Bu kampın oyucular açısından oldukça verimli geçtiğini söyleyebiliriz. Tabi aralar genelde eksikleri olan takımlar açısında bir fırsat olarak görülür. Özellikle Azubuike gibi bir oyuncumuzun sakatlık sorununu çözebilmesi için bu süreç bir fırsat oldu. Ancak bu oyuncumuz bu hafta Fenerbahçe maçına yetişemeyecek ne yazık ki. Onun dışında fiziksel anlamda bu kamp bize ilaç gibi geldi diyebilirim. Erol Hoca ve Ali Hoca ile yaptığımız görüşmelerde özellikle bu anlamda kampın iyi olduğunu paylaştılar. Ben bu hafta oynayacağımız Fenerbahçe karşılaşmasında takımımıza güveniyorum. Oyuncularımızın orada sahaya çıkıp ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarına olan inancım tam" dedi.