Fenerbahçe, ikinci golcü yıldızını alıyır: Sörloth ve Watkins defteri kapandı

11:47, 19/07/2026, PazarG: Güncelleme: 11:51, 19/07/2026, Pazar
CategoryZpor
GZT
Fenerbahçe, ikinci golcü yıldızını alıyır: Sörloth ve Watkins defteri kapandı

Yeni sezon öncesi hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe'de gözler yapılacak yeni bir golcü transferine çevrildi. Sörloth ve Watkins görüşmelerinde istediğini alamayan sarı-lacivertli yönetim, rotasını bir başka tecrübeli golcüye çevirdi. İşte Fenerbahçe'nin bitirmek istediği yıldız oyuncu...

Yeni sezon öncesi Nathan Ake, Greenwood ve Vedat Muriqi transferlerini yapan Fenerbahçe'de gözler golcü yıldız transferine çevrildi.

Yeni sezon öncesi Nathan Ake, Greenwood ve Vedat Muriqi transferlerini yapan Fenerbahçe'de gözler golcü yıldız transferine çevrildi.

Sörloth ve Watkins defteri kapandı

Fenerbahçe yönetimi, Sörloth'un İspanya'da kalmak istemesinden sonra rotasını Ollie Watkins'e çevirdi ancak İngiliz yıldızın yüksek maliyeti sebebiyle bu transferde de geri adım attı.

Sörloth ve Watkins defteri kapandıFenerbahçe yönetimi, Sörloth'un İspanya'da kalmak istemesinden sonra rotasını Ollie Watkins'e çevirdi ancak İngiliz yıldızın yüksek maliyeti sebebiyle bu transferde de geri adım attı.

Serhou Guirassy için tekilf yapılacak

Fenerbahçe yönetimi, rotasını yeniden geçtiğimz ay görüşme yaptığı Serhou Guirassy'e kırdı ve tecrübeli golcü için yeni bir teklif yapma hazırlığına geçti.

Serhou Guirassy için tekilf yapılacakFenerbahçe yönetimi, rotasını yeniden geçtiğimz ay görüşme yaptığı Serhou Guirassy'e kırdı ve tecrübeli golcü için yeni bir teklif yapma hazırlığına geçti.

30 milyon euro + bonuslar

Sarı-lacivertli yönetim, Borussia Dortmund'a Guirassy için 30 milyon euro + bonuslar olmak üzere yeni bir teklif yapacak. Fenerbahçe, Dortmund'a önümüzdeki hafta bu teklifi yapmaya hazırlanıyor.

30 milyon euro + bonuslarSarı-lacivertli yönetim, Borussia Dortmund'a Guirassy için 30 milyon euro + bonuslar olmak üzere yeni bir teklif yapacak. Fenerbahçe, Dortmund'a önümüzdeki hafta bu teklifi yapmaya hazırlanıyor.

Maaş pazarlığı devam ediyor

Oyuncu cephesiyle de görüşeş yönetim, yıllık 10 milyon euroluk rakamı aşağı çekmeye çalışıyor. Fenerbahçe yönetminin bu transferi bitirmek ve Guirassy'i İstanbul'a getirmek istiyor.

Maaş pazarlığı devam ediyorOyuncu cephesiyle de görüşeş yönetim, yıllık 10 milyon euroluk rakamı aşağı çekmeye çalışıyor. Fenerbahçe yönetminin bu transferi bitirmek ve Guirassy'i İstanbul'a getirmek istiyor.

Geride bıraktığımız sezonda 46 maçta forma giyen Serhou Guirassy, 22 gol ve 6 asist katkısı yaptı. 30 yaşındaki tecrübeli golcünün piyasa değeri 32 milyon euro.

Geride bıraktığımız sezonda 46 maçta forma giyen Serhou Guirassy, 22 gol ve 6 asist katkısı yaptı. 30 yaşındaki tecrübeli golcünün piyasa değeri 32 milyon euro.
Yorumlar
Avatar

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.

Sayfa Sonu
GZT
GZT Haberin Sosyal Hali.

Gündemi en anlaşılır, en hızlı ve en görsel haliyle takip etmeye hazır mısınız? GZT özel video içerikleri, nitelikli infografikleri ve fark yaratan yayıncılık anlayışıyla size sıradan haber sitelerinin ötesinde bir deneyim sunuyor. Politikadan kültüre, teknolojiden spora kadar hayatın her alanına dokunan içeriklerle, doğru bilgiye keyifli bir arayüzle ulaşın. Dijital yayıncılığın yeni yüzü GZT ile dünyaya farklı bir pencereden bakın.

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

GZT dünyası her an yanınızda! GZT mobil uygulaması ile son dakika gelişmelerine ve özel içeriklere anında erişin. Sadece haber okumayın; izleyin, keşfedin ve paylaşın. iOS, Android ve Huawei cihazlarınıza kolayca indirebileceğiniz uygulamamızla gündemi cebinize sığdırın. Şimdi indirin, haberdar olmanın en keyifli halini kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mahallesi Fetih Caddesi No:6 Dk:1 Topkapı, Zeytinburnu / İstanbul[email protected](0 212) 612 29 30

Albayrak Medya Siteleri
YASAL UYARI

YASAL UYARI BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BIST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026