Koray Şener'e son görev
Cuma günü oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbi maçında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Koray Şener için Ülker Stadyumu'nda tören düzenlendi. Törene Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fenerbahçeli futbolcular ve çok sayıda taraftar katıldı.
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fenerbahçeli futbolcular ve sarı lacivertli taraftarlar Koray Şener için düzenlenen törende hazır bulundular. Törende üzüntü ve gözyaşı hakimdi.
Törende bir konuşma yapan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Koray Şener’in büyük bir Fenerbahçe sevdalısı olduğunu ifade ederek, “Bugün senin için burada en sevdiğin unutulmaz anıların olduğu mabedimizdeyiz. Burada olan olmayan milyonların sevgisiyle uğurluyoruz. Biz bu 10 Kasımda Atatürk’ün huzurunda binlerle seni temsil edeceğiz. Bu sezon seni her maçta seni anarak çıkacağız. Sahada mücadele ederken hep kalbimizde olacaksın. Okul açıktaki koltuğuna senin adını yazıp hep boş bırakacağız. Bu tribünlerde seni her zaman yaşatacağız. Ailene arkadaşlarına aile olduğumuzu bir kez daha kanıtlayan camiamıza baş sağlığı diliyorum. Seni asla unutmayacağız. Mekanın cennet olsun” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından Koray Şener’in okul açık tribününde yer alan koltuğuna Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Mehmet Topal ve Şener’in ailesi çelenk bıraktı. Koray Şener’in cenaze namazı ikindi vaktinde Kocaeli Körfez Camii’nde kılınacak ve burada defnedilecek.
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.