Fenerbahçe zirve umutlarını Kayseri'de bıraktı

Umut Bulut kariyerinde Fenerbahçe karşısında 11 gol kaydetti.
Umut Bulut kariyerinde Fenerbahçe karşısında 11 gol kaydetti.

Süper Lig'de 10. hafta karşılaşmasında İstikbal Mobilya Kayserispor'a konuk olan Fenerbahçe, rakibine 1-0'lık skorla boyun eğdi. Karşılaşmada ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golü 58. dakikada Umut Bulut kaydederken, sarı-lacivertli ekibin üç topu direkten döndü.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 10. hafta mücadelesinde deplasmanda İstikbal Mobilya Kayserispor'a 1-0 yenilerek liderlik fırsatını kaçırdı.

Karşılaşmada ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golü 58. dakikada Umut Bulut kaydederken, sarı-lacivertli ekibin üç topu direkten döndü.

Umut Bulur bu sezon 3 gol kaydetti.
Umut Bulur bu sezon 3 gol kaydetti.

Bu sonucun ardından İstikbal Mobilya Kayserispor yeni teknik direktörü Bülent Uygun yönetiminde bu sezon ligde çıktığı ilk maçta ilk galibiyetini almış oldu.

İstikbal Mobilya Kayserispor 7 puana yükselirken, Fenerbahçe ise 17 puanda kaldı.

Yanal kazanan 11'i bozmadı

Fenerbahçe'de teknik direktör Yanal, geçen hafta ligde İttifak Holding Konyaspor'u 5-1 yendikleri maçın ilk 11'inde değişikliğe gitmedi.

Tecrübeli teknik adam, İstikbal Mobilya Kayserispor karşısında kalede Altay Bayındır'a görev verirken, savunmayı Mauricio Isla, Zanka, Serdar Aziz ve Hasan Ali Kaldırım dörtlüsünden kurdu.

Fenerbahçe 17 puanla 4. sırada bulunuyor.
Fenerbahçe 17 puanla 4. sırada bulunuyor.

Orta alanın göbeğinde Luiz Gustavo, Emre Belözoğlu ve Ozan Tufan'ı görevlendiren teknik direktör Yanal, kanatlarda ise Garry Rodrigues ile Victor Moses'a şans verdi. Santrforda ise yine Vedat Muric görev yaptı.

Bülent Uygun 2 yıl sonra Süper Lig'de

İstikbal Mobilya Kayserispor'un yeni teknik direktörü Bülent Uygun, 2 yıl sonra Süper Lig'e döndü.

Kayserispor bu sezon ilk kez galip geldi.
Kayserispor bu sezon ilk kez galip geldi.

Son olarak Süper Lig'de 2017-2018 sezonunda Osmanlıspor'u çalıştıran Uygun, 2 yıl sonra Süper Lig'deki ilk sınavını, futbolculuğu döneminde önemli başarılar elde ettiği Fenerbahçe'ye karşı verdi.