Geleceği merak konusuydu: Fenerbahçe'nin Dominik Livakovic için beklediği bonservis ortaya çıktı

Bu sezon Girona ve Dinamo Zagreb’te kiralık olarak forma giyen ve Fenerbahçe’deki geleceği belirsizliğini koruyan Dominik Livakovic’e önemli bir talip çıktı. Transferin geleceği merakla beklenen konular arasında yer alıyor.
Sezon başında Fenerbahçe’den ayrılan kaleci Dominik Livakovic, önemli bir takımın gündemine geldi. Sarı-lacivertlilerin Hırvat eldiven için beklediği bonservis bedeli de ortaya çıktı.

Livakovic’e Premier Lig’den talip
Fenerbahçe’nin tecrübeli kalecisi Dominik Livakovic için transfer iddiaları gündemdeki yerini koruyor. Sarı-lacivertli ekipten kiralık olarak ayrılan deneyimli file bekçisine, İngiltere Premier Lig’den sürpriz bir talip çıktığı öne sürüldü.

Crystal Palace devreye girdi
Hırvat basınında yer alan haberlere göre Premier Lig ekiplerinden Crystal Palace, Livakovic’i transfer listesine aldı. İngiliz temsilcisinin, 31 yaşındaki kaleci için Fenerbahçe’den bilgi talep ettiği ve oyuncunun durumunu yakından takip ettiği belirtildi.

Reklam
Bonservis beklentisi ortaya çıktı
Transfer sürecine ilişkin detaylarda, Fenerbahçe’nin Livakovic için yaklaşık 5 milyon euro civarında bir bonservis beklentisinin bulunduğu ifade edildi. İngiliz ekibinin ise mevcut kalecisi Dean Henderson’un durumuna göre bu transfer için resmi adım atabileceği aktarıldı.

16 maçta oynadı
Bu sezon toplamda 16 maçta 1.470 dakika süre alan 1,88 boyundaki kaleci, kalesinde 18 gol görürken 5 mücadelede ise rakiplerine gol izni vermedi.

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.