Fenerbahçe'den Emre Akbaba açıklaması!

Emre Akbaba
Emre Akbaba

Transfer döneminin gözde oyuncusu Emre Akbaba için Fenerbahçe cephesinden resmi açıklama geldi. Sarı lacivertli ekibin sportif direktörü Damien Comolli, Emre Akbaba ile ilgilendikleri yönünde çıkan haberleri görmediğini ve dedikodular hakkında konuşmayacağını söyledi.

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, Galatasaray’ın ciddi şekilde ilgilendiği ve ismi Fenerbahçe ile de anılan Emre Akbaba hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Islam Slimani için düzenlenen imza töreninde konuşan Comolli, Emre Akbaba’nın iyi bir futbolcu olduğu dışında herhangi bir yorumda bulunmayacağını belirtti. Comolli ayrıca Fransız basınında yazılanlardan habersiz olduğunun da altını çizdi ve dedikodularla ilgili konuşmayacağını söyledi.

  • “Fransız basını ne yazıyor, takip edemiyorum. Emre Akbaba haberini görmedim. Dedikodularla ilgili konuşmuyorum. Emre Akbaba iyi bir oyuncu ama bunun dışında fazla bir şey söylemeyeceğim"

GALATASARAY BUGÜN MASAYA OTURDU!

Öte yandan Galatasaray ise yetenekli oyuncunun transferi konusunda bugün kulübü Alanyaspor ile masaya oturdu. Maddi konularda uzlaşma sağlama amacında olan sarı kırmızılı ekip, kulübün imkanları doğrultusunda söz konusu transfer bitirmek istiyor.

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdürrahim Albayrak, konuyla ilgili yaptığı açıklamada kulüp ve Emre Akbaba için hayırlısını dilediğini ifade etmişti.

  • “Kulübün imkanları doğrultusunda transferler yapmaya çalışıyoruz. Hayırlısı neyse o olsun. Kulübümüzün ve şahsı için hayırlısı neyse o olsun. Artık kolay transfer yapamıyorsunuz. Zaman her şeyin ilacıdır, inşallah”

🤙🏼🇪🇸

Emre Akbaba (@emreakbb10)'in paylaştığı bir gönderi ()